این آدم اونقد کثیف هست که فقط فکر جیب خودشه نه هوادارنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این آدم اونقد کثیف هست که فقط فکر جیب خودشه نه هوادارنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم میشه عاشق بود تو باشی کار سختی نیست(sm88)
عجب موزیکی عجب شعری چه تنظیمی
لعنت به گلیم باف
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ترانه ای داشت
اقا دیگه از ترانه ها ایراد نگیرین محرابی کاراش عالیهنقل قول:
عالی نیست ولی بد هم نیست...مهدی کساییان گزینه بهتری نسبت ب محرابیه..امیدوارم لااقل دوتا از اون 7تا تراته را بده بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی شما بگی من میسپرم به زمان آقا مسعودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که مشخص میکنه صحت حرفای منو
شادمهر خیلی با اون چیزی که تو ذهنتونه فرق کرده شما همه چیز رو بندازین گردن فرشباف هی فکر کنین شادمهر هنوز مثل قدیم خیلی فکر و ذکرش موسیقیه ولی اینا همه اشتباهه شادمهر الان اگه هزار نفر دیگه هم مدیریت کاراشو انجام بدن همین رویه رو پیش میگیره حالا ممکنه وحید پویان بشه اشکان خشایی بشه حسین قربانپور ولی خودش دیگه اون آدم سابق نیست
نه ایرادی نگرفتم... فقط در حد یه آرزو بود در واقع. چون روزبه رو خیلی دوس دارم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این دوقلو ها رو از قبل میشناسم. صدا و کاراشون پیرو شادمهره. چه آهنگ خوبیم شده!! آفرین!نقل قول:
این دوتا جوون باید ترانه ب این قشنگی بخونند اونوقت شادمهر میره قلب من آقای محرابی را میخونه(sm120)نقل قول: