سایت خراب شده بود
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت خراب شده بود
ی ترانه حس خوبیه مهدی کساییان ب نصف ترانه های آلبوم تجربه کن می ارزه...حیف اون 7تا ترانه ک کنسل شده(sm25)
خاک یعنی(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
فک کنم همین بی کیفیتشو پنجاه بار گوش دادم خیلی ساده ولی پر از احساس. کافیه یه لحظه فکر کنی اینو شادمهر میخوند....نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا عالی می بود!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر هم مهدی کسائیان توی کَپشنی که زیر پست نوشته تیکه انداخته!(sm30)
کامنتام جالبه! گفته گویا دیگه خودشون دست به ساز نمیشن! :)
هنوزم اون ترانه ها دست شادمهره... امیدوارم بعدِ آلبوم یکی یکی روی اونا کار کنه
بعضی وقتا حواست باشه نقش دشمن شادمهرو بازی نکنی! خب قلب من سبکش ریتمش همچین ترانه ای لازم داشت بنظرت رو ملودی قلب من یه ترانه مث تکرارم نکن یا سرنوشت بود خنده دار نمیشد! محرابی ترانه سرای سرنوشت و تکرارم نکن و تجربه کن و.... هم هست بدون تعصب خاصی میگم جزو ترانه سراهای سطح اول شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود درست میگه هیچ وقت هم دشمن شادمهر نیست اگه هممون دشمن باشیم اون نیستنقل قول:
در جواب توضیحاتت باید بگم چه نیازی به این ملودی ضعیف بود که شعر به این ضعیفی روش بنویسن؟
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا اشتباه محضه روی ملودی ترانه بگند چون افتضاح میشه بخصوص ک سازندش این اساتید باشند(sm120)
فقط با تو عشقم هم رو ملودی ترانه گفته بودند(sm25)