قلب من به مراتب سطح بالاتری داره از شیلا و بیا اینجا و امثالهم
نمایش نسخه قابل چاپ
قلب من به مراتب سطح بالاتری داره از شیلا و بیا اینجا و امثالهم
هر چند که بازم در سطح شادمهر نیست
اگه حال نمیکنید با این تیم و گروه قطعا با آلبوم تصویر هم حال نمیکنید چون بیشتر کارها بازم با این تیمه
از لحاظ شعری بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند ضعیف ضعیفه دیگه توجیه نداره بیا اینجا ضعیف بود قلب من هم ضعیف بود
ولی اگه موزیک بی کلام شیلا و قلب من رو با هم مقایسه کنی میبینی تو موسیقی زمین تا اسمون فرقه
واقعا میلاد هاشمی در حد شادمهر نیست
حال نمیکنیم ولی فعلا مجبوریم تحمل کنیم..انشالله بعد این آلبوم این عوامل گورشونو گم کنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
در تایید حرفت، شادمهر اگه ترانه ضعیف هم داشته باشه یه تنظیم میزنه که کلا همه چی رو بشوره ببره :)) یه تنظیم خاص و مدرن و تَک!(sm82) هنرش این بود قبلاً! ملودی و تنظیم، نه خوانندهی صِرف.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش :) : الان شیلا رو پلی و با قلب من مقایسه کردم، شیلا ملودی و تنظیمش عالیه واقعاً! چه گیتاری میزنه ۱:۳۵ (sm127)
به به به این سرنوشت..صدا و ملودی بی نظیره..داداچم شادمهر
شادمهر بیشتر از سه تا ملودی داره یا نه؟نقل قول:
منم چون میدونم دشمن نیست اینو گفتم. الان چند وقته فقط از شادمهر ایراد گرفته میشه اینجا. چیزای خوبم باید دیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]