من فقط دوست دارم همسر آيندم مهربون باشه!
عايا اين توقع زياديه از يه پسر پولدار ِقدبلند ِخوشگله تحصيل كرده؟ !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
من فقط دوست دارم همسر آيندم مهربون باشه!
عايا اين توقع زياديه از يه پسر پولدار ِقدبلند ِخوشگله تحصيل كرده؟ !!!
بـــــــه یه جفت همزاد دیگه هم پیدا شد توی باران... پس 21ـم حسابی باس بریز و بپاش کنیم (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به من هنوز پیام نداده... وقتی به من پیام بده ینی به کاهدون زده (sm120)نقل قول:
من موندم چه جوابي بهش بدم طفلي به كاهدون زده (sm2)
بزنش بمیره (sm70)نقل قول:
بشين سر جات مگه دست خودته رفتنت فقط اومدنت با خودت بود (sm102)
قطعا با تساوی 0 - 0 هیچ پولی نباید رد و بدل شه (sm120)نقل قول:
بوردايام ، بابا 2 روزه خونه تكوني شروع كردم فرصت نميكنم بيام مثلا كارگر دارم بعد تميز كاري يه قسمت توسط كارگر خودم دوباره تميزش ميكنم و آموزش ضمن خدمتم بهش ميدم فقط موندم آخرش اون بايد به من پول بده يا من به اون ؟ (sm77)
خدا قوت (sm10)
چطوری یا بهتری؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
( نويد )نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشي عزيزم (sm127) ( من )
اوه چه نقلي گرفتم نويد (sm2)(sm2)(sm2)(sm2) خودت سوا كن جدا كن (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
مخلصم مهندس (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی ؟
اعع این که مشخصات منه (sm2)(sm2)نقل قول:
من و آتریسا هر دو 5 اردیبهشت (sm59)نقل قول:
بزن که حساب کار بیاد دستش پافشاری نکنه (sm120) پیشترها ما رو راحتتر میزدی بمیریم نیازی به پافشاری نبود (sm120)
(sm174)
با اختلاف تاریخی ترین نقل (sm2)نقل قول:
کار هرکس نیست مثل من نقل گرفتن (sm120)