صابر مياد نويد ميره
نويد مياد صابر ميره
من فكر مي كنم چشم ديدن همو ندارن شما چطور ؟(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر مياد نويد ميره
نويد مياد صابر ميره
من فكر مي كنم چشم ديدن همو ندارن شما چطور ؟(sm59)
واجب شد یه گفتمان جدی باهاش داشته باشم (sm27)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2جیگرگوشه در یک تاپیک نگنجند (sm120) اگه میخواید صابر بیاد من باس برم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شکر (sm19) سرت سلامت عزیزم (sm134) 5شنبه صبح بیام؟ چقدر راهِ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتُشش زجرتُشش کن (sm2)
عزیزم خودم میام ور دستت قول میدم 2تا شلوار بفروشی من شاهد باشم کارُ یاد بگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي جيگر سفيده يكي جيگر سياه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورم این بود که با به دنیا اومدن کاکل زریِ اسی مادربزرگ میشی (sm120) حاواسم بود درست نقل گرفتم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تعارفی زده من جدی گرفتم چش نداره ببینتم تازه اگرم جلو شما هنوز میگه بیا واسه ترس از آبروشِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفروشش پس!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمونیم هااا چقدر شما سر ماشین های ما حرص خوردی مادر!!نقل قول:
خداوند شما رو برای ما نگه داره!