Shakira Feat Rihanna (sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
Shakira Feat Rihanna (sm88)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن به درد نمیخوره من آهنگ نفرینشو دانلود کردم خیلی پایینه وحشتناکنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 128 دارم در حد 320 آپ مکنم ببین فقط کیفیت در چه حده (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث یه چیز رو می خونه ولی نمی تونم بفهم چی میگه یه چیزی زمزمه می کنه(sm54)
فک نمیکنم تبدیل از روی کاست باشه کیفیتش خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو میگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بار من یک بارگی در عاشقی پیچیدهام
این بار من یک بارگی از عافیت ببریدهام
دل را ز خود برکندهام با چیز دیگر زندهام
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیدهام
ریورس شده اند و به این شکل تقریبا در اومدند.
سوزیده ام را از بیخ و بن اندیشه و عقل و دل
زنده ام دیگر با چیز برکنده ام دل را زخود
ببریده ام از عافیت یک بارگی این بار من
پیچیده ام در عاشقی یک بارگی این بار من
(sm27)
بازی تولد و مرگ ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
متصل عجب تنظیم خفنی داره(sm118)