تو منو می دعوتی اونجا ،خو خودتم راه نمیده که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو منو می دعوتی اونجا ،خو خودتم راه نمیده که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جیگرسفیدم که انقدر دوسم داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگیرم به جاش؟ دوسش دارم نکبتُ تا حالا خیلی خوب بوده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یه بحث دیگه است!نقل قول:
تازه بردم بیمه ـش کردم اگه چیزیش شد خسارت بگیرم (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا اینو بخون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تنها برم ممکنِ بتونه راهم نده... ولی دو نفری بریم چنان میره تو پاچه ـش که جای گفت نمیمونه واسش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که چشمم آب نمیخوره ماشین ارزون بشه ولی اگه شد سعی میکنم با پارس tu5 عوضش کنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تنها برو که بتونه راهت نده بخندیم(sm2)نقل قول:
منم بعید میدونم ارزون بشه عموم نزدیک20 سال میخرید و میفروختنقل قول:
منم نزدیک 7 سال پیشش بودم. ماشین هیچوقت ارزون نشد! شاید مقطعی افت میکرد ولی ارزون شدنی که الان مردم در موردش حرف میزنن هیچوقت!
به اینم فکر کن که تنها برم و راهم بده و کـ*ـون سوزیش بمونه واسه تو که نیومدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]