همینطورِ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همینطورِ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همینجا اعلام میکنم راهت بده خره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهااااااااااااا هيچي ديگه برم يكم كتاب داستان بخونم آماده شم براي خوابوندن نَوَم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس حتما برو (sm2)نقل قول:
همينو بگو (sm172)نقل قول:
الهي آمين (sm2)
كوفت(sm30)(sm30)نقل قول:
عين حس من نسبت به ماديونم (sm172) تا آقاي همسر ميگه يكي از ماشين ها رو عوض كنيم بلافاصله ميگم لطفا با ماشين من كار نداشته باش (sm25)نقل قول:
راستی تو ماشین های بزرگ و خونوادگی خیلی دوست داری؟؟؟نقل قول:
الان 405 داری تازه میگی با پرشیا عوض کنم
منم اعلام میکنم هرکی نیاد خر ترِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اررررروم(sm2)نقل قول:
منم وقتی داشتم ماشینمو عوض میکردم همش چشمم دنبال ماشین قبلیم بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشین رو عوض کنی حس تعصبت هم رفع میشه!حداقل من که اینطوری بودم
(البته من ماشین قبلیمو دادم به عموم ! ولی خودم هنوز سوار میشم شاید به خاطر اینه)
پس تا حالا بچه ها با چی میخوابوندی؟ کتک؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5شنبه صبح حرکت (sm2)نقل قول:
پس حتما برو (sm2)
دقیقا منم همین حرفُ به آقای پدر میگم (sm120)نقل قول:
عين حس من نسبت به ماديونم (sm172) تا آقاي همسر ميگه يكي از ماشين ها رو عوض كنيم بلافاصله ميگم لطفا با ماشين من كار نداشته باش (sm25)
در کل سدان بیشتر دوست دارم... ولی خب وقتی یه چیزی میگم نگاه به جیبم میکنم (sm25)نقل قول:
مودب باشید آقــــــــــــــــــا (sm98) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]