الان اینارو میبینی بعد یکی مثل جیم جارموش رو هم میبینی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان اینارو میبینی بعد یکی مثل جیم جارموش رو هم میبینی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اِستاتوست نوشتی واسه مادرِ ستّارِ بهشتی ولی یواشکی و پنهانی دوست داشتی بودی بابکِ زنجانی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرز هایِ کنترل 2009 (sm50)
تا لحظه ی مرگ و شاید بعد از مرگ فراموشش نمی کنم (sm81)
سکوتی که توی فیلم هست ، خنثی بودن بازیگرا ، ریتم کندِ فوق العاده زیبای فیلم ...نقل قول:
میگن : گلادیاتور ها وقتی یه نفر رو می گیرن اولین حرفی که بهش می زنن اینه : بیا با ما هم کاری کن (sm50)
شاید من به خاطرِ تمامِ عقده هایی که درونم جمع شده قبول کنم (sm81)
نقل قول:
صددرصد(sm50)
سگ اينا شرف داره ب پاپى هاى مسخره دوزاری ارشادى(sm50)
تف به شرفت صابر اگه به خاطر لذّتِ آخ و کاغذای سبز گلادیاتور بشی (sm3)
ما هم شايد جاى اونا بوديم و مى دونستيم ب اين جماعت فکاهى اميدى نيس قبول مى کرديم(sm50)نقل قول:
ناصر عبدالهی نازنین - ضیافت ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش خدا نگه دار رو پلی کن اونم با یغما . . . (sm50)
تراکِ 10 ، تراک بندی یِ این آلبوم کلا مشکل داره .