من اصلا نمی فهمم الی دقیقا رو چی مشکل داره
نمایش نسخه قابل چاپ
من اصلا نمی فهمم الی دقیقا رو چی مشکل داره
راستی شاید اصلا خود ویندوز همین شکلی باشه (sm2)
گفتم باو دندون رو جیگر بزارید تا 7 مرداد (sm2)طمع کردید اینجوری شد (sm120)
چرا هست من قبلا سرچ کردم گفتم که برای 8.1 این مشکلو پیدا کردن بعضیا در صورتیکه من نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرو 32 بیتی
خب میگم که نوشته های تصاویر محو نشون داده میشه بالاخره قرن 21 امه باس حل بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس یه پنجره باز کن بعد یه عکس فول اسکرین بگیر آپ کن لینکشو بده
(sm185)تازه الان فهمیدم پس زمینه سایتا یکمی صورتی رنگ بود الان طوسی شد دمت گرم بی فایده نبود این درایورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین وقتی 125 میذارم فونت سایتا نوشته ها درسته نوشته های توی تصاویر مبهمه مثلا نرم افزارا که بازی میکنی یا دیوایس منیجر ویندوز میری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما وقتی رو 100 میذارم(sm209)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس چشمات ضعیفه ؟ (sm77) ماله منم الان همینجوریه دیگه تو عکس پایینی عکس بالا زیادی بزرگه اصن فرم فونت رو عوض کرده!
این عکسو الان گرفتم :
بابا جان خیلی ریزه من تو 8.1 بودم وقتی رو 100 بود مث اینی که الان 125 هستش نشون میداد
تو چجور متوجه نمیشی