نیتت پاک باشه هیچ موشکولی پیش نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نیتت پاک باشه هیچ موشکولی پیش نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاره خوبی کردینقل قول:
انقدر شلوغه سرورها که داره با سرعت لاک پشت دانلود میکنه (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز رو آپگرید کردم ولی مثل RTM با اون روش دومی که گذاشتم دیگه اکتیو نشد...
ولی با برنامه KMSAuto Net 2015 1.3.5.0 به راحتی اکتیو شد!
عباس سلام خوبی؟ من وین 10 از سافت 98 گرفتم نصبیدم واقعا از لحاظ ظاهرش که فوق العادس فقط اون آ÷دیت بی صاحاب وامونده رو نمیدونم چجوری غیر فعال کنم؟ البته اون روش رو که گذاشتین انجام دادم ولی دیشب داشت دانلود میکرد نمیدونم چرا اینجوریه.
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که اون بازی gta که اسمش رو در این تا÷یک گفتم نصب کردم ولی اجرا نمیکنه راه حلی نداره؟
سلام قوربونت تو خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون فایل های رجیستری که گذاشتم تو پست اول استفاده کن
gta رو نمیدونم سرچ بزن تو گوگل حتماً راه حلی داره حالا یا مشکل از کرک بازی هستش یا پچ میخواد! من با کنسول بازی کرده بودم اینو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرتم عباس جون منم خوبم(sm127)
حالا یه مشکل جدی تر دارم net framework 3.5 رو چه آفلاین چه به صورت آنلاین از طریق دی وی دی ویندوز نصب نمیشه توی سافت 98 هم تاپیک ویندوز 10 گفتم ولی راه حل درستی کسی نداده تو هم همین مشکل رو داری؟
واسه من با KMSAuto Lite Version 1.2.1.0 اکتیو شد
کسپر چرا نصب نمیشه؟ (sm81) الان ویندوزم سرما میخوره
یه مسئله دیگه چرا نور صفحه کم و زیاد نمیشه؟ (sm120) هیچ تغییری نمیکنه