تو این چند وقت بهترین آلبومی بود که شنیدم
خیلی قشنگه
نمایش نسخه قابل چاپ
تو این چند وقت بهترین آلبومی بود که شنیدم
خیلی قشنگه
بازم صدای دوست داشتنی فریدون... (sm127)
آلبوم قشنگيه
عالیه عالی عالی
آلبوم خوبیه و توی یک سطحه و خوبیش اینه که یکدسته ولی خب نمیشه گفت خیلی عالیه...کلا چون فریدون صدای قشنگی داره آهنگارو قشنگ میکنه صداش!! ترک 1 که فوق العادس مخصوصا تیکه ی اولش...ترک 6 هم همین شکل فوق العادس(ولی فکر میکنم شعرشو قلا با یه ملودیه دیگه شنیدم) ترک 7 و 8 هم خیلی دلنشینن مخصوصا 7 حس نوستالژیکی داره و 8 هم ترجیع بندش خیلی خوبه که میگه"بهونه های من کم نیست،کسیو جز تو یادم نیست..." ترک 9 رو خوشم نیومد چون فکر کنم واسه پر کردن آلبوم بود و با بقیه آهنگا زیاد وصل نبود!!آهنگ"هنوز همونیم" هم که خیلی حس قشنگی توش داره و بازم اوجش تو اون ترجیع بنده خوبشه و اونطور که شنیدم گفتن واسه مادرش خونده که این خودش کارو قشنگتر کرده و مضمون زیبایی داره!!
آهنگ 11 هم معمولی بود. آهنگ آخر هم که "قهوه خانه ها" نام داشت خوب بود!!
آهنگه 2 هم تنظیمش خوب بود!!
آهنگ 3 هم آهنگه قشنگیه و فقط تکرار عبارت"یاده تو میفتم" یکم تو ذوق میزنه ولی کار قشنگیه!!
ستاره هم ریتم خوبی داره یکم شبیهه آهنگای قدیمیشه و قشنگه!!
آهنگ 5 هم معمولیه نه خیلی خوب و نه خیلی بد!!
من احساس میکنم سلیقه شما خیلی نزدیک به سلیقه منه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون منم دقیقا همین نظرو در مورد تک تک ترک ها دارم
چه جالب..احتمالا آره سلیقه هامون شبیهه همه اگه تو موزیک اینطوریه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesipesi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ يادش بخير
دقيقه ي 2:31
صداي درامز، صداي دبه ميده قشنگ
(sm2)
آهنگ هنوزم همونیم عالیه
(sm2)
آلبوم خیلی قشنگیه
ترک شماره 6 رو چند ماه قبل یه خواننده به اسم پویان خونده بود که آهنگسازش تورج شعبانخانی و تنظیم کامران میرزایی بود