ای مسافر غريبه ،چرا قلبمو شکستینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی و تنهام گذاشتی،دل به ناباوری بستی
نمایش نسخه قابل چاپ
ای مسافر غريبه ،چرا قلبمو شکستینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی و تنهام گذاشتی،دل به ناباوری بستی
یاد تو و دوری تو... آتیش به جونم میرنه...
هر بار دلم ميخواست برم اينبارم يکيشنقل قول:
ولی ايندفه جدی جدی ميرم بدون حرف پيش
شبا همش به می خونه میرم من... سراغ می و پیمونه میرم من...
نيستی و هوای اين گريه داره بغضمو ميشکنه...نقل قول:
ممنون از همراييت،شبت خوش
ممنون از شما ببخشید من خوابیدم دیگه... روز بخیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز پیش مرگتم من... بمیرم تا نمیری...خوشم با خاطراتم... اینو از من نگیری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش ميکنم،مختارين (sm10)نقل قول:
یِ حالی دارم اين روزا که گاهی با خودم ميگم شايد مردم حواسم نيست...نقل قول: