نمیتونی اپلودش کنی ؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیتونی اپلودش کنی ؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه خب، من یه آرشیو دانلودی دارم و همونا رو گوش میدم چند ساله، از همین آلبوم ها هم شروع کردم به خریدن، خیلی از این خواننده های جدید رو اصلن سمت دانلود کردنشونم نمیرم چه برسه به خرید، خارجی ها هم محدوده، یه مقدار موسیقی کلاسیکه و چندتا خواننده، اما من همین آرشیو داخلی خودم رو هم بخوام بخرم کلی میشه پولش، شما استثنایی که میری یهو یه تومن میدی برای خرید ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خب، اونجا طرف دلاری درمیاره و دلاری خرج می کنه، از اون طرف هم این مجموعه خاصه که انقدر گرونه، قابل قیاس نیست با این ور.نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا این پکیجشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتره بگیم شما دو تاتون خاصید که یهو یه تومن، دو تومن میدید برا خرید (sm120)نقل قول:
من که خودم آرشیوی که دارم، خورد خورد از خیلی سال پیش جمع کردم، الان هم با کلی سخت گیری خرید می کنم ولی مستمر (sm172)
مگه نگفتی دانلود کردی؟ مگه نگفتی اینترنت مفت دم دستت بود؟ بالاخره دانلود کردی یا پکیج با بسته بندی و دفترچه خریدی؟ (sm169)نقل قول:
نه والا، 60 گیگه، ولی رو تورنت هست، می تونی از تورنت بگیریش، یا می تونی یه اکانت آپلودباز بخری و تورنش رو سرچ کنی و برات دانلود کنه و لینک مستقیم بده بهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو تورنت چه کیفیتی گیر میاد؟ میتونی لینکشُ بدی؟نقل قول:
من دانلود کردم، میگم این 27 میلیون قیمت پکیجشه، من با 27 میلیون که نمیرم اینو بخرم، میرم سی دی فروشی می زنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها... از اول سوء تفاهم شده بود (sm120) بد متوجه شده بودم (sm120)نقل قول: