برای اولین بار فرهاد مجیدی یه حرف درست زد (sm120)تاکتیک تیم ملی مافیایی نبود (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
برای اولین بار فرهاد مجیدی یه حرف درست زد (sm120)تاکتیک تیم ملی مافیایی نبود (sm120)
خیلی خشگله آواتارت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا 3-3 شده جنگیدیم ناداوری شده هر چی شده با دو دوره ی قبلی هیچ فرقی نداشتیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربی ما هم حق داره ....باختی دیگه ...هی این شایسته ی مربی گری نیس اون هس
تو که شایسته هستی چه گلی به سرمون زدی(sm98)
کیروش ریده(sm120)
میخوای قلعه نویی رو مربی کنیم ؟(sm120)هرکی رو بیاریم همینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از جام جهانی تیم ملی خوشم نیومد ولی انصافا جام ملت ها خوب بودیم
هر مربی دیگه بود محال بود به امیری وسردار و وریا و ...بازی بده (sm120)
اگه دوسش داری برش دار (sm10) میگم الی حذف کنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق داره عادل...اگر فرکی مربی تیم ملی بشه ستاره های الکویت و العربی قطر ازش حساب نمیبرن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم قلعه نویی گذاشته در مجیدی این قد کینه داره(sm120)نقل قول:
درخشان اومده میگه شما در رئال مادرید بد کار کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو کیروش بخواد جوابشو بده باید بگه شما در داماش وشهرداری چه کار کردی ؟(sm120)
فاصله دو مربی اینقده (sm120)من نمیگم همه بگن به به و چه چه ولی الان بهترین گزینه واسه تیم خودشه (sm120)
من نمیام مثل عادل بگم که مثلا اقای فرکی میخواد به دژاگه چی بگه چون کس شعره ولی به نظرم مربی داخلی دله درست نداریم خارجی هم بخوایم بیاریم وضع بدتر میشه (sm120)
شما میشه تاکتیک اسپانیا 2010 رو بگی ؟(sm120)همه رو صفر صفر برد هر جا هم به مشکل خورد گل کرنر زد نمونش برد جلو المان (sm120)نقل قول:
پولادی باز در میره.. خدمت پشم(sm120)
کیروش تیمش خوب نبود اصن.. نتیجه گرا بازی میکرد که 2تا جام رفت هیچکدومشم نتیجه نگرفت
1-0 چلو بود.. 10 نفره شد... تیمش پاشید از هم ... الکی بهانه میاره... مگه تیم 10 نفره میشه باید اینجوری بپاشه!! اونم وقتی 1-0 جلو...
بایرن مونیخ هم 700 تا پاس داد رئال به 200 نرسید (sm120)ولی رئال بود که 5 تازد (sm120)مورینیو با اون همه ستاره تو رئال جلو رایو وایکانو و ختافه درصد مالکیتش کمتر بود این یعنی مورینیو و رئال عنه ؟(sm120)نقل قول:
من خودم کیروشُ دوس دارم ...یه کاریزمایی داره که کلا تو مربی ایرانی نی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوشم نیومد از مصاحبش....نیم ساعت حرف زد 29 دقه درباره ی ویلیامز و قلعه نویی و درخشان بود...
آقا باختی این کس شرا کدومه دیگه ...هر تیمی 10 نفره بشه میبازه؟مگه همین تیم 10 نفره کره رو نبرد؟(sm120)
ی جوری میگن وریا و امیری اینارو اورده انگار تیم ملی با بازیکنای 20 سال پیشش داره بازی میکنه.. خوب همیشه ی نسلی رو میارن عوض میکنن... بلازویچ وبرانکو و دایی... هم این کارو کردن
باشه الان میزارمش. البته اگه دو دقیقه بعد امیر پا نکنه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین و میلاد شما اخر قضیه hater رو در نیاوردین(sm120)
حسین این جمله اخر از توبعید بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی 10 نفره میشی دیگه معلومه نمیتونی مثل 11 نفره بودنت بازی کنی همین رئال تا دقیقه 70 دهن بارسا رو سرویس کرده بود په په اخراج شد رئال دو تا خورد در حالیکه رئال خیلی هم خوب بازی کرده بود (sm120)
برد تو بازی 10 نفره غیر ممکن نیست ولی به مراتب سخت تره (sm120)انصافا بعد از پنالتی اونا تو یه درصد شانس قائل بودی نتیجه رو برگردونیم ؟(sm120)
دیگه اونو تضمین نمیکنم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثالت مع الفارغه (sm120)نقل قول:
من اصلا نمیدونم چی هس که قضیشُ در بیارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتارت چقدر لپ داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا همون تبلیغات ادیداسنقل قول:
همش می گفت will be haters(sm120)
ببین برادر من کاری به این چیزا ندارم ولی پوست اندازی تخم میخواد که هرکسی نداره (sm120)نسل طلایی تو فوتبال به وجود نمیاد مگر با جوون گرایی (sm120)اراگونس تو اسپانیا رائول کبیر رو کنار گذاشت تا ویا و تورس شکوفا بشن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه که سخت میشه ...ولی تو رئال -بارسا رُ میگی بارسایی که 11 نفره ما رو میترکوند و ما 3 تا هافبک دفاعی میذاشتیم جلوش میباختیم ....نقل قول:
این عراقیه که با جون کندن اردن و فلسطینُ برد(sm120)
در ضمت اینکه ما بازی رو برگردوندیم تو این بازی خوبه ولی جلو تیمای یکی دو لول بالاتر جواب نمیده (sm120)
کیروش شانس اورد اینجوری به عراق باخت.. ملت هم که جو زده.. هی غیرت غیرت میکنن.. میگن اینو نگه داریم(sm120) وگرنه میرفت مرحله بعد به کره هم میباخت همه میگفتن بندازینش بیرون با این بازیهای تخ*میشون(sm120)
جا داره یه یادی هم از عمو دل بکنیم(sm120)نقل قول:
فرض مثال من بیام باران از مدیریت امیر خوشم نیاد چون میام باران پس جزو دار و دسته امیرم ؟(sm120)دلیل اومدنم میتونه خیلی چیزا باشه مثل بچه های اینجا یا فضاش (sm120)
البته ما امیر رو دوست میداریم (sm120)
دقت نکرده بودم (sm2)نقل قول:
یکم شبیه جسی تو بریکینگ بد شده نکنه خودشه (sm120)
حسین میدونه با اینکه ملت ما از بازی تیم ملی تو جام جهانی جو زده بودن ولی من از همه بیشتر مخالف بودم چون چیزی به فوتبالمون اضافه نکرد نه جوونی معرفی شد نه پدیده ای و نه ترانسفری داشتیم (sm120)ولی جام ملت ها خوبیش این بود لااقل تو تیم ملی رگه های پوست اندازی رو دیدیم (sm120)نقل قول:
مثالت مزخرف بود ...مثل اینکه بگی من از روحانی خوشم نمیاد پس تو ایران نمونم ....تو با امیر کاری نداری ...ولی اون سرمربی یه تیمه و نمیشه باهاش کاری نداشت (sm120)نقل قول:
مثل قلعه نوعی که دایی رو کنار گذاشت تا عنایتی شکوفا بشه(sm2)نقل قول:
یا دایی که مهدوی کیا رو گذاشت کنار تا غلام نژاد شکوفا بشه(sm2)حالا کی تخم بیشتر داره؟ اینا یا کیروش(sm30)
اما هرچی که بگی این تیم نتیجه گرا بازی میکنه و قشنگ بازی نمیکنه.. و نتیجه هم نمیگیره
قبول کن 4 شدن تو جام جهانی و حذف شدن تو 8 تا تیم اسیا نتیجه نیست.. تیمای قبل قشنگ تر بازی میکردن از اینم بهتر نتیجه میگرفتن تو جام ها.. البته تیم فلعه نوعی رو نمیگما.. چون اون افتضاح بود(sm120)
پوست اندازی میخوای باید مایلی کهن رو بیارن.. کلا ی نسل و عوض میکنه.. نتیجه هم نمیگیره(sm120)نقل قول:
باو ما پارسال راموس اخراج شد نتونستیم اوساسونایی رو ببریم که سقوط کرد (sm120)وقتی 10 نفره میشی خیلی از مسائل به هم میریزه مخصوصا تو تورنمنتی که اینقدر فشرده هست (sm120)نقل قول:
تایید میکنم که تقریبا هم من هم تو هم امین در مقابل فوجی از کیروش خواهان بودیم ...منم مثل تو از بازی جام ملت ها بیشتر از 2 دوره ی قبل راضیم ولی وقتی باختی این شر و ورا فقط توجیهه ....اگر قهرمان میشد و اینا رُ میگفت ما هم میگتیم راس میگه (sm120)نقل قول:
بدترین تیمی که به خاطرم میاد تیم قطبی و علی دایی (sm120)نقل قول:
تیم قطبی که خوب بود.. با تیم دومش اماراتو 2.3 تا زدنقل قول:
فقط بازی با کره یهو تخماشو نمیدونم کجا جا گذاشت که با 3تا هافبک دفاعی رفت بازی کرد.. پژمان نوری نکونام اندو.. که تیمش رید اصن(sm2)پژمان نوری رو نمیدونم کجای دلم بزارم(sm30)
چر ا میری اونجا میتونی ایران -بحرین مثال بزنی منم ایران کره میکوبم تو صورتت تازه 0-0 هم بودیم و بردیم (sm120)نقل قول:
در ضمن به قول یارو گفتنی اگر اشتباه داوری نبود توپی که 1 متر تو دروازه ما بود گرفته میشد ازبکستان میرفت جام جهانی ما نمیرفتیم (sm120)
به خاطر همینه که میگم ما اسکولیم و عرضه جوون گرایی نداریم (sm120)جوون گرایی بدون فکر فایده نداره (sm120)نقل قول:
با اینکه جوون گرایی علی دایی بیشتر لج بازی با هاشمیان و کریمی و مهدوکیا بود ولی همون علی دایی چقدر روش فشار بود تا به خاطر اینکه حاج صفی رو بازی داد چقدر روش فشار بود به خاطر بازی دادن به امثال کریم انصاری فرد و غلامرضا رضایی و امثالهم (sm120)علی دایی شعورشو نداشت ولی تخمشو داشت (sm120)
کره ی شمالی رو نتونست ببره با کره ی جنوبی هم که رید ....عین کف دست هم میشناختشون ...امارات هم اعلی کریمی براش در آورد...اون امارات هم خیلی تخمی بود (sm120)نقل قول:
مثال بهترز از نداشتن شعور و خایه بزرگ دکتر احمدی نژاد (sm120)نقل قول: