برید به هر ج...اکشی که میخوایید رای بدید این مسخره بازیا چیه دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
برید به هر ج...اکشی که میخوایید رای بدید این مسخره بازیا چیه دیگه
شما هم نمیخواد نقش شورای نگهبان رو بازی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی اینجا آزاده هر جوری که دوست داره رفتار کنه
متاسفم واسه کسی که انتخابش رو با حرف چند نفر عوض میکنه
شما هم اینجا هر کی هر چیزی گفت خودت رو وسط ننداز و نقش پلیس و مچ گیر رو بازی نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده هم نظرمو گفتم و از همون آزادی که دارید دم میزنید حرف زدم
آیا به شما ربطی داشت که اومدید و جواب دادید ؟
رفتم رای بدم سه چهارتا ساندیسی دم در اونجا بودن به همه می گفتن به رئیسی رای بدین ...
جالبه اکثریت که اونجا بودن به روحانی رای دادن
بله کاملا به من ارتباط دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرتون واسه خودتون محترمه
بازم میگم که اساسا و اصولا هستم در خدمتتون
نظر شما فقط و فقط به خودتون مربوطه و اصلا ربطی هم به شما نداره که چی گفتم و چه خواهم گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هم بهتره سرت تو کار خودت باشه
اما بنده هیچ تمایلی ندارم که بخوام با شما بحث کنم (البته میتونید پای این بذارید که کم آوردم)
اما جواب نمیدم چون تو این مدت که تو موزیک باران بودم کاملا شما رو از روی گفته ها و نوشته هاتون شناختم
و اینکه به نظرتون احترام میذارم : شما برو به همون کریستی رای بده
روز خوش
آفرین ، ناسیونالیست باش و پاینده ...نقل قول:
اون که صد در صد رای میارهنقل قول:
شما طرفدار رییسی نیستی اونوقت تو نظرسنجی بهش رای دادی ! جالبه !
بله منم خیلی چیزارو دیدم ! اتوبوس ! غذای چرب ! دروغ و تهمت !
بعدشم شما هم از هرکی دوست داری میتونی طرفداری کنی آزادی
شما که طبق گفته هاتون مدعی هستید آقای روحانی بیشترین آرا رو خواهد داشت
پس دیگه این کارا چیه ؟
این رو هم ذکر کنم که بنده طرفدار آقای رئیسی نیستم تا تصور نشه دارم از ایشون دفاع میکنم
همه مردم تو این چند وقته خیلی چیزا رو دیدن و میفهمن که به کی باید رای بدن
اما اینکه عینه یه مته هی تو سرشون فرو کنین که به فلانی رای بدین آیا درسته ؟
پس اون آزادی و خق انتخاب چی میشه ؟
یعنی مردم درک و شعور ندارند ؟
دوست عزیز نوشته هامو یه بار دیگه بخون (اون خط با رنگ قرمز)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله من اینجا به رئیسی رای دادم
انکار نمیکنم
اما با توجه به همون موردی که تو متن با خط قرمز نوشتم رای خودم رو عوض کردم
و کاملا هم آزاد بودم تو این کار
کار عاقلانه ای کردی دوست عزیزنقل قول:
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و الان کاملا از انتخابم رضایت دارم و خوشحالم
من کاری به این کارها ندارم هر کی میشه بشه فقط رئیسی نشه این آدم پتانسیل خرابی ایران تو 1 روز را داره تا چه برسه به 4 سال.
کسی که برای رای با تتلویی که حتی یک تراکش هم مجوزی که قابل قبول اینا هستش را نداره میره باهاش عکس میگیره و صحبت میکنه از اون طرف هم با علم الهدی رفیق فاب هستن مشخص چه شخصیت و افکاری داره
تهرانی ها همه شمشیر تیز کردن برای روز تقلب (sm50)
مشارکت بی نظیر مردم خراسان رضوی
یا حماسه خلق کردن یا فاجعه ای رخ داده رای ها به تفکیک اعلام خواهند شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جو ندادم! فقط چیزی که تو فضای مجازی پر شده بود رو گفتم! گفته بودن فقط اسم و فامیل بنویسید...نقل قول:
فاجعس قطعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چند تمدید شده ؟
(sm50)یا خدا
رییسی تو مشهد رای اوله .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتلو هم رای داد (sm2)
نگرانم(sm50)
اینم رای من ...
دوست عزیز چرا اینقدر تلخینقل قول:
تخلفات من چی بود من دارم کاندید خودمو تبلیغ میکنم و طرف منم داره کاندید خودشو تبلیغ میکنه من اشکالی نمی بینم
بعد من کسی رو مجبور نکردم من فقط با اونایی که تحریم کردن دارم حرف میزنم که تحریم کاری از پیش نمی بره من کسی رو مجبور نکردم البته مجبور کردن یعنی کسی رو با زور چوبی تفنگی چیزی به انجام کاری واداشتنه بعد رای به ظاهر مربوط به طرف اما در باطن بشدت رو زندگی همه تاثیر میذاره بعد تبلیغات تلویزیونی و خیابانی ممنوعه نه مجازی با سواد
برید حوزه های خلوت رو پیدا کنید رای بدید و لیستشون رو منتشر کنید فوقش دو ساعت دیگه بشه رفت رای داد لطفا زود تر برید رای بدید
تا 4 سال دیگه ! کسی که میاد رو باید تحمل کنید
نشد از اون یکی عکس بگیرم ، مردم هل میدادن میگفتن شلِ شلِ
به ترتیب اینارو نوشته بودم
کریستی مک
استاد رضا یزدانی
استاد بهروز پایگان
استاد میلاد عدل
یغما گلرویی
حسن علیشیری
من فکر میکنم تعداد بالایی از رییسی رو خنثی کردیم ! چون اونا همیشه هستن ماییم که نبودیم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خودش رحم کنه
برید رای بدید لطفا
برادر تحریمی لیست حوزه خلوت رو بگیر و برو رای بده
هر 10 درصد افزایش مشارکت در تهران برابر با 700 هزار نفر است.
تهرانی ها، مطمئن شوید کسی در اطراف تان نمانده که رای نداده باشد.
کمتر از دو ساعت برای به نتیجه رسیدن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] زمان باقی است
(sm1)مردم از استرس
اخرین خبر : 32 میلیون نفر رای دادند
واجدین شرایط 56 میلیون نفر
نتایج رو فردا اعلا می کنن ؟
(sm25)(sm1)نقل قول:
درصد مشارکت خیلی پایینه (sm74)(sm1)
(sm2)شناسنامه میر سلیم یارو کلا دایناسوره
فکر نکنم بتونننقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تدریجی میگن فردا صب پا شدی دیدی اختلاف زیاده مطمئن شو حسن اقا پیروزه
نه به نظر من مشارکت خوب بود اگر 7 میلیون نفر دیگه رای بدن که تا پایان رای گیری قطعا این اتفاق رخ میده میشه مشارکت 70 درصدی ، این تو دنیا یه امار خیلی خوبه و قطعا تو این جامعه اماری ما پیروزیم
قالیباف با کناره گیریش به خودشون ضربه زد
خدا از دهنت بشنوهنقل قول: