زنده باشی ! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زنده باشی ! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی بابک جان نرم افزار تبدیل خوب داری بدون افت کیفیت ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا فایل ویدئو vmv HD رو تبدیل کنم به MP4
خودم ازین استفاده دارم بدک نیست ولی یه خورده از کیفیت کم میکنه البته بیت ریت شو هم تنظیم میکنم
Xilisoft Video Converter Ultimate
[QUOTE=MusicVA;520819]همینم خوبه دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=MusicVA;520822]اولش یه خورده گیج شدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والا فک کنم همین جور باشه که تو میگی !نقل قول:
مهم نیست دلت خوش شبتم پرستاره (sm127)
- (sm50)
سلام
سلام
ریدی.عکس پسر بزار.اینهمه تلاش من ینی بیهوده بوده(sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ یه خوشگلش رو بده تا بذارم(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علما بین این دو عکس اختلاف پیدا کردن.ولی گفتن دومی جایز نیس(sm120)