من دیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)از ساری گزارش درس کرده بودن یارو گزارشگره با موبایل میرفت جلوی مردم میگرفت بهش یه گزارش ساختگی نشون میدادن که اخبار میگه ظهور کرده بعد مردم گریه میکردن دستشونو رو سرشون میگرفتن (sm30)(sm30)اصن نمیدونی یه وضینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره سازگار نیست(sm50)نقل قول:
بکش بیرون از این شیطان لامصب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیپش رو بذار اگه موجوده(sm2)نقل قول:
امام زمانم ظهور کنه 24ه کف مجمع میخوابه اخبارو دنبال میکنه (sm2)
بابا یکی کلیپش رو بذاره(sm59)
خدایش امام زمان ظهور کرده/؟؟
(sm2)یعنی اینقد خندیدم کم مونده بود برینم بخودم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)سریع
مرگ(sm2) هادی دیوث کجاس؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مال سال قبله مث اینکه قبلا پخش کردن از دستمون در رفته
وقتی بیاد یه صدایی تو کل جهان میپیچه.همه میفهمنن که اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه :ای کسانی که ایمان آوردید.بخدا سوگند منم پسر فاطمه
خب این کلیپ که 6 ماه از ارسالش می گذره یعنی این رو ورداشتن پخشش کردن(sm30)نقل قول:
من چه بدونم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووووو تا 10 ماه(sm88)
کریو رو وین 10 من دارم استفاده میکنم ..
هادی دیوث این ورژن جدیده اون بالا اسم کانکشنته ..
میتونی چندتا اکانت داشته باشی منظورش اینه مثل دفترچه تلفن ..
یادم نیست (sm74)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بزرگ است برادر(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی باید بزنم داخل کادر ؟ هر چی زدم قبول نکرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عب نداره چشم رو هم گذاشتی تموم شده(sm30)
فقط برا ترانه .. (sm127)
عامو چقدر چشم رو هم بذاریم کور شدیم که(sm2)نقل قول:
اوففففف(sm173)
(sm2)
سرور یه لحظه پریود شد(sm2)
(sm172)
کسی هاستینگ خوب و ارزون سراغ داره برای ما معرفی کنه؟
مفتی اعظم عربستان در مصاحبه با روزنامه سعودی عکاظ، در توهینی آشکار و وقیحانه علیه کشورمان با استفاده از الفاظی زشت و زننده، ایران را گیاهی نجس و دشمن بیت الله الحرام و رسول خدا توصیف کرد.
قلب ادم اتیش میگیره.چی بودیم چی شدیم.به خاک سیا نشستیم(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در یک کلام بهش بگو عامو سی خوت گوه نخور(sm2)
سرور(sm3)
عطر تو مثل نفس بود واسه این نفس بریده ... (sm88)
زود تند سریع همه شرکت کنن[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاست بگو ...(sm81)
چی میدن به تو اونجا؟الان باید تو 2-3 تا خودکشی ناموفق داشته باشی.در شگفتم مننقل قول:
اشترمنقل قول:
من هنوز میخوام زندگی کنم باید زندگی رو ک.ونش بذارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]