فینیش (sm135)
با تشکر ویژه از الی (sm127) خیلی کمک کردی دمت گرم (sm10)
و تشکر از امیر که نذاشت بخرم تا الان (sm19)
همچنین از سینجول رضا ارین و خانواده رجبی قدردانی میکنم ... (sm174)
نمایش نسخه قابل چاپ
فینیش (sm135)
با تشکر ویژه از الی (sm127) خیلی کمک کردی دمت گرم (sm10)
و تشکر از امیر که نذاشت بخرم تا الان (sm19)
همچنین از سینجول رضا ارین و خانواده رجبی قدردانی میکنم ... (sm174)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریدی ؟
اره بالاخره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوگبا قشنگ میخواست مورینیو رو شوتش کنه بیرون(sm2)
البته این مورینیو تو هر تیمی میره سال سوم همه دوست دارن شوتش کنن بیرون(sm120)
آرمین مبارکه گوشی نو(sm19)(sm10)
رفت تو پاچتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسید دستت عکس بگیر بذار
قربونت (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا تو گوشی خریدنت جبران کنم (sm120)
(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm120)
(sm59)گلوری گلوری (sm7)(sm7)
زنگ زدن برا تایید سفارش ؟نقل قول:
یا ایمیل اومد ؟
اس ام اس اومدنقل قول:
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) پولتو خوردن رفتنقل قول:
(sm74)(sm2)نقل قول:
الی خبر نداری اینا از کدوم سایتای چینی سفارش میدن ؟
بنگ گود که اسمش روشهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بست چاینا میگه من با نمایندگی ها کار میکنم همونجا از چین میگیرن میفرستن
بیا یکی راه بندازیم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)این تا چن درصد بره خطا میده
درسته صد تومن گرفتم ولی میخوام تا جون داره کار بکشم ازش(sm120)
(sm2)مسیح دیوث ورداشته از انریکه اسکی رفته
زمان مهدی دیگه کسی به گوشی احتیاج نداره(sm2)نقل قول:
کی می خواد بگه بزنم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دوستی پر من ..
از دوست دلخور من ..
پست ژدید موزنه ..
نقل قول:
من که گفتم یه شن دور ویندوزتو عوض کن سرت گرم بشه تا قسمت بشه گوشی عوض کنی ..
روزی هزار بار بگو نان(sm50)
(sm172)
(sm2)ابوقاسم طالبی هم که اطلاعاتی از اب در اومد
کلا هر کی خیلی هارت و پورت میکنه اینجور وانمود میکنه که از چیزی نمیترسه واقن نمیترسه چون پشتشون گرمه
ژاوی گفته قطر قهرمان میشه (sm120)
یعنی شیر تو روحتون(sm2)
- (sm2)
(sm30)
الان لاریجانی (رئیس مجلس) یه قانون رو تصویب میکنه میفرسته شورای نگهبان پیش لاریجانی (عضو فقهای این شورا) برای تأیید.
اگه بین این #لاریجانی با اون #لاریجانی اختلاف پیش بیاد؛ قانون رو میفرستن پیش لاریجانی (رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام) برای تصمیم نهایی،
بعد اگه کسی به این قانون عمل نکنه، لاریجانی (رئیس قوه قضائیه) میاد مجازاتش میکنه!
ریدم به عنقلاب عسلامی که همین اپدیت درایور اینتلم از ما دریغ میشه
#دوام میاریم(sm3)
(sm50)
(sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اقا واتس اپ رو سیستم نصب کردین ؟ با چه کلاسی لاگین شدم پشمام ریخت
قابل توجه کسایی که بشون گفتم بلک میرور ببینن
(sm2)
(sm2)همیشه تو این بحثا جهانی میشیم
وایکینگا چقد شخمی شده