وای که حروم شد همه این زندگی
باز منو دل موندیمو دیوونگی
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
وای که حروم شد همه این زندگی
باز منو دل موندیمو دیوونگی
(sm50)
جای تو ای غم همیشه در قلب و محفل منه(sm50)
دلم تنهاترين دلهاست اينجا
كه از دست رفاقت تير خورده
دلم با پای خسته لنگ لنگان
تن زخميشو از كوی تو برده
(sm50)
میمونم صبور صبور
میشکنم غرور غرور
اخ که زندگیمو من میبازم کرور کرور
(sm50)
یک نفس گر میتوان ساغر زدن
پس چــرا اندیشــه ی فـــردا کنیم
(sm50)
شکایت از کسی نکن با این که خیلی دلخوری(sm50)
به هر طرف رو میکنم راه رهای باز نیست(sm50)
نزار تو این بیراهه هستیمو من ببازم(sm50)
سادگی مرا ببخش که دلخوش از تو بودم(sm50)
در کوی محبت به وفایی نرسیدیم
رفتیم ازین راه و به جایی نرسیدیم
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)(sm111)(sm127)
هادی اینقد فیلم می بینی استاد شدی چرا کارگردانی نمیکنی؟(sm81)
(sm2)شلوارتو بکش پایین تا یه فیلم منتشر کنیم با هم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کن وسط فیلمبرداری بگی کات از نو میگیریم(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)منظورم M/f بود نه گینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چورن استارمون بشو(sm2)
گلنارتو آماده کن(sm2)
(sm30)(sm30)وقتی که آبت بیاد نمیشه که بگی کات از نو (sm2)نقل قول:
بباشه هر وقت رفتیم آمریکا یه شعبه میزنیم به نام آلاسکا در بهشت (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا سناریو چیهنقل قول:
bigboot (sm2)نقل قول:
یعنی چی(sm148)نقل قول:
خودمم نمیدونم (sm2)یا چون بزرگ میشه یا ممه بزرگ (sm2)نقل قول:
من کارگر پورنو هستم (sm70) (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
یا بیا تلگرام یا دیگه حق نداری منو تگ کنی فهمیدی (sm2)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
اشتبا شد (sm50)
حالا دیگه تورو داشتن خیاله
دل اسیر آرزوهای محاله (sm50)
(sm19) چی اشتباه شد عزیزم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غبار پشت شیشه میگه رفتی ولی دلم هنوز باور نداره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا راه تو دوره دل من چه صبورهنقل قول:
کاشکی بودی و می دیدی زندگیم چه سوت و کوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسمون از غم دوریت
حالا روز و شب میباره
دیگه تو ذهن خیابون
منو تنها جا می ذاره
خاطره مثل یه پیچک
می پیچه رو تن خسته م
دیگه حرفی که ندارم
دل به خلوت تو بستم
(sm50)
(sm120)فک کنم اولی باشهنقل قول:
این یعنی چه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm127)(sm127)
اون مردی که می کنه رو دز اصطلاح صنعت چورن میگن کارگر (sm2)نقل قول:
منم همین نقشو برات در نظر گرفته بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)