عجب شعری داره این مهدی کساییان
دوست داشتن تورو انکار نمیکنم
میخوام نری ولی اصرار نمیکنم
به نظرتون این پخش میشه با صدای شادمهر واقعا حیفه
اون پسره هم قشنگ میخونه
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب شعری داره این مهدی کساییان
دوست داشتن تورو انکار نمیکنم
میخوام نری ولی اصرار نمیکنم
به نظرتون این پخش میشه با صدای شادمهر واقعا حیفه
اون پسره هم قشنگ میخونه
دوستان علیرضا فرد داره یه اهنگ میده بیرون که واسه شادمهر خونده
خیلی علاقه داره به شادمهر
این تتلو باز چی گفته راجب شادمهر(sm2)
تو پیج مهدی کساییان اون پسره داره لب میزنه کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره این اهنگ با صدای کی پخش بشه
صداش شبیه صدای شادمهره
زیر پست کامل توضیح داده...(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از ترانه هایی بود که دست شادمهر داشت. مهدی کسائیان دیده کاری نمیکنه شادمهر، داده به خواننده های دوقلو،امین و امید که صدا و فضای کاریشون شبیه شادمهر! اون پسرم توی فیلم یکی از دو قلوهاست :)
میدونی کی قراره پخش کنن اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف بود ای کاش شادمهر اینو میخوند
سلیقه شادمهر هم ته کشیده
من فقط اینجام که خبرای چاخان تو رو تکذیب کنم خدا رو شکر تا حالام موفق بودم😄😄😄نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخلاقشم خوبه
همین چند روز پیش برا یکی از دوستام اومد ساز زد پول خوبی هم گرفت :))))))) حرف زدیم باهاش برا تنظیم که برا اونم پول خوبی میخواست :)))))))))))
البته نوش جونش
کسی که کارشو بلده نوش جونش هرچقد بگیره
گل سر سبد کاراش به نظرم نابرده رنج خواجه امیری ، مثل مجسه و دوسِت نداشت و انفرادی یراحی هست
تو بی من
تنظیم سعید زمانی ؟
نه والا منم در همین حد میدونم...نقل قول:
خیلی حیف شد. حالا از بین اون ۶تا ترانه دیگه که دست شادمهر مونده همون یکی دوتا شو کار کنه باید خدا رو شکر کنیم با این اوضاع! :))