خودم ازین مانیتوره دارم 22 مشکی آی پی اس (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم ازین مانیتوره دارم 22 مشکی آی پی اس (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون صفه 4 برین یادداشت راجبه محسنم هست از پایین سایت میتونین موو کنین (sm120)
هادی دوباره یه ساعت دیگه
شمارشو گرفتم زنگ میزنم بعدازظهر ازش میگیرم اسکن میکنم میفرستمنقل قول:
یعني در 15 مرداد سال 58 به دنيا آمده ام (sm98)
امیر به پیغام کلاغهای کوفی شک کن (sm50) (sm30)
ترانه سراهای آلبوم حسین صفا و علی اکبر یاغی تبار فکر نکنم دیگه روزبه بمانی و حسین غیاثی باشن (sm120) تنظیم رو هم نصف آلبوم رو احتمالا صفاریان انجام داده (sm120)
تفنگ ابپاش دختر کش (sm2)
وقتی که همه تشنه لب بودن تو بودی که به همه آب دادی (sm50)
سرتو تو بچگیت بریدن تویی که علمداری و آزادی (sm51) (sm30)
الیاس من چند روز نبودم ویندوز بیلد جدیدی داده یا نه ؟
نه همون 10240 اخریش بود
امیدوارم یه اپدیت بده برای من فونتش بعد چند روز عوض شد
فاز دیوثی گرفتی امروز ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)میشینه می نوسیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر لینکای انجمن خیلی طولانیه
یه چیزی نصب کن لینکا کوتاه تر بشه سئو بره بالا
نه باید فرمتشو عوض کنی اسم پست باشه بقسه چیزاش نباشهنقل قول:
طراحی اسمان قاب ارجینال میخرن بعد فارسی می کنننقل قول:
گول اینو نخوری دست کمی از سینجول نداره
(sm2)
(sm2)
گفتوگو با ترانهسرای قطعه ماندگار زمستان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماذا فازا ؟نقل قول:
اینو خوب اومدی کارت شارژ (sm2)نقل قول:
(sm138)نقل قول:
(sm3)عسلام
- وقتی انقلاب شد از ایران رفتید؟
در شلوغی قبل از شکلگیری انقلاب، عدهای منتظر بودند تا از آب گلآلود ماهی بگیرند. به منزل ما ریختند و کل ساز، آلبوم، آرشیو موسیقی و کارهای من را سرقت کردند و یک کد پیگیری دروغی دادند که جعلی بود. بعد از ایران رفتیم چون اوایل انقلاب از تمام هنرمندان مخصوصا در رشته موسیقی در دادستانی انقلاب تعهد کتبی گرفتند که کارشان را ادامه ندهند.
من اگه وی پی ان اوضاش تو کشور خراب نمی شد ادامه میدادم
(sm77)نقل قول:
از وقتی سیل اومده شیمبلی ناپدید شده (sm2)
(sm74)
(sm2) موزن دیوس شده ففری ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بزن
مهم
در مورد مصاحبه منتشر شده با محسن چاوشي توسط هفته نامه " نقد حال " كرمانشاه ، به اطلاع شما مي رسانم محسن چاوشي مصاحبه اي با اين محتوا انجام نداده است .
ايشان فقط در مورد اصالت خود مصاحبه كردند .
به اميد بهبود اخلاق رسانه اي !(sm120)
(sm54)یه ایراد از وین 10 تو فلش فایل میریزی سرعتشو نشون نمیده
موندم تاج و تخت چطوری می خواد تموم شه(sm74)
سلامتی(sm51)شما خوبی فیلسوف هادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتون باحالید(sm51)
درس پس میدیم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزاشتی یه روز دیگه نقل میزدی (sm98) دیشب اودمدی یه نقل زدی رفتی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس پس میدی حاج یاسین ؟ (sm2) االان استاد صادقت نیستش چند روز رفته گم و گور شده (sm51) تو این لحظه از موقعیتت استفاده کن(sm51) بشین پا منغل یه تفریح سالم داشته باش (sm51)
به این کرد غیور یکار سپردیم یه روز مارو معطل کرد
برای سلامتی سینجول صلوات بفرس
به جان خودم همین نیم ساعت پیش بیدار شدم صبر کن دیگه تازه ظهرم یه بار رفتم حالا بخوای یه مطلب بخونی روش کلیک کن تا سرگرم بشی تا من اسکن کنم (sm2)نقل قول:
(sm3)سریالای جدید کرسی شر صدا و سیما از امشب
- (sm50)
شبا بیشتر میام بعضی وقتا هم عصر(sm51)نقل قول:
استاد فرمودن دیگه به من گیر نده (sm39)بنده هم بهشون فرمودم چشم مثل اینکه ناراحت شده بودن(sm74)
نهایت تفریحم(sm149)(sm181) ازین بیشترش به ما نمیسازه(sm51)
فک کنم این هادی یا خودشو میزنه ناقص میکنه دیه میخواد از مجمع یا این مساله رو میکشونه سازمان ملل