دست که می بردی...(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
دست که می بردی...(sm81)
دخیل می بستم(sm81)
Mehranمیگوید :اینم بگم بنده از سال ۸۴ تا به حال فقط به فقط از وب سایت شما بازدید و دانلود میکنم
(sm54)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمتهای flac و wave رو که خب معلومه چون اسپیکر درست حسابی ندارم که فرقش برام قابل حس باشه ولی mp3 رو که دیگه 320 لااقل سرکار داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کن 1% کارای ترنسُ من با کیفیت زیر 320 گوش بدم! (sm17)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm121)
قیمت نزده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که پارسال میگفتی 128 و 320 هم فرقی نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا صدای چاوشی خیلی از نظر موسیقیایی خوب و کامله ؟ نه . ولی یه چیزهایی هست که باعث میشه کلیت کارش قابل قبول و شنیدنی باشه . علی هم همینطوره . چیزی هم که هست میگین هیچچی نداشت ! این بی انصافیه، حداقل غیر اینکه صرفا بیاد مضامین عاشقانه و غم و جدایی رو دست بزاره روش بر خلاف کل البوم چاوشی (شعرهای کلاسیک رو کاری نداریم) بیشتر رو مضامین جدید و اجتماعی و شخصی و حرفهایی کار میکنه که کمتر تو هیچ البوم دیگه ایرانی میتونی شنیده باشی و بهش فکر کرده باشی، یحرحال اگه فعلا دغدغه اصلی شما غم یار باشه مشخصه که با عظیمی حال نمیکنی. ولی بارم پشنهاد میکنم 2 ترک پیش درامد و زندگی رو با موزیک ویدئوهاشون ببین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته عاشقانه هم آدم میخواد گوش کنه چاوشی 100 شرف داره به بقی خواتننده های پاپ با اون اشعار اب گوشتیشون
به زیر لب چه میخوانی (sm50)
نمیدونم چرا محسن یه عکس با کیفیت نمیگیره از خودش من بزارم آواتار (sm81)