تنها علاج عشق، ازدواج است.
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها علاج عشق، ازدواج است.
- (sm70)
آب حیات عشق را در رگ ما روانه کن ... (sm181)
خون شوی این دل که شکیبا ندارد ...(sm181)
- (sm50)
دل سر همراهی با ما ندارد ... (sm181)
روز و شب را همچو خود مجنون کنم ... (sm27)
یاران کسخل این آواتارا چیه میزاری یاد هر چی بدبختیه افتادیم (sm89)(sm172)(sm2)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
حال میکنین چاوشی گفته اصالت من کرمانشاهست واسه عیدنوروز 94 به تفریح کرمانشاه اومدم (sm51)
(sm51) چون میده 2 نفری بپیریم توش یه زیر آبی مشتی بریم البته زن و مرد منظورمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی متریال آبه خوب در مورد ..فکر نمی کردم اینقدر واقعی بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت زدی انصافا خیلی قشنگ بود (sm50) (sm172) طرحشو خودت زدی ؟ (sm120) این استخر چیه تو ویلاست؟ همون خونه ویلاییه که درست کرده بودی ؟ (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ..ربطی به اون ویلایی نداره ..همین جوری عشقی درست کردم ..بشتر می خواست متریال آبرو تست کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
ملودی های آلبوم inna , جون میدن واسه کاور کردن (sm70)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
(sm50)
نقل قول:
(sm50)
(sm50)
سلام دوباره بفرست ببینم پیامت چی بود من پیامارو پاک میکنم شرمنده حتما یادم رفته ج بدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sediqeh1990 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستاده شد
- (sm50)
(sm50)
ﺷﻌﺒﺎﻥ ﺍﺷﻦ ﭼﯽ ﮔﺪﻩ؟! (sm50)
(sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون اقای عباسینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم ماهان بهرام خان کی اومده بود(sm29)
الان از زیپ خارج کردم(sm120)
قشنگه(sm98)
چته؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستم رو خاموش می کنم خود به خود روشن میشه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل یکی از بچه ها هم همین بود اینجا مطرح کرد راهنمایی کردن درست شد.
روحانی هم شد مثل قبلی...رفته سفر هر 30 ثانیه ملتو به وجد میاره دست و جیغ و هورا(sm89)
(sm70)اره چه ها واردننقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره دروغ میگه میخواد تاپیک شو بزنی که هی بیاد بگه ویندوز عوض کن (sm2)نقل قول:
یه دونه بزن تو سر سیتمت بهش بگو پدرسگ دیوث وقتی میگم خاموش یعنی خاموش (sm89) (sm128)(sm30)
(sm59)
حرف دلم رو زد
نمی فهمه که تو حالا هی بگونقل قول: