باتری تو عوض کن شاید درست شد یا شایدم مال دکمه پاورت باشه قطع و وصلی که نداره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باتری تو عوض کن شاید درست شد یا شایدم مال دکمه پاورت باشه قطع و وصلی که نداره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ قربانی دیشب تیتراژ بود چرا نت نیومد
(sm172)کریس چه حماقتی کردی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 تومن رد کن بیاد (sm89) (sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
***** شکن چیزی ندارید کار کنه ؟
لامصب هیچی کار نمی کنه فقط وصل میشه (sm178)
الی دیوث (sm98) (sm2)
این واژه دیوث رو من اینجا مود کردم
و البته مهدی یراحینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله میدونم تو سردسته دیوثا هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت زیاده ؟ چقدر طول میکشه تا من کریو دارم وصل وصل بدم تا شب استفاده کنی (sm120)نقل قول:
Hotspot Shieldنقل قول:
کار نمیکنهنقل قول:
اینکه دوسم نداشتی برام اهمیت نداشت
فقط دلم میخواست یه روز تموم بشن بهونه هات
نقل قول:
واسه من کار میکنه(sm77)
برام مهم نیست که دیگه صدای قلبم چی میگه
تو آخرش توجهی به خواهشم نمی کنی
inna (sm19)
آلبوم جدید خواننده «امون بده» در راه است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممر پست اهنگ زده عکس یه نفرو گذاشته خب پشمک عکس گروپو بذار
آهنگ قربانی ارجینالش نیومده؟
برای اشترم
وقتی هر ننه قمری میاد خواننده میشه و رفیقا و هم محله ایاش میشن جزو تیمه هنری،نتیجش میشه همین
Albume 2015
من که زحمت دانلود به خودم ندادم چون میدونم ریده (sm120)
آهنگ قربانی ارجینالش نیومده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مصاحبه محسنو سایتا زدن حالا یکی بیاد جمش کنه اگر واقن بیشترش دروغه
smoke
آپارتمان عشقم (sm19)
(sm169)
ماهر زین گروه نیست عزیزم یه نفرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس آهنگ دومی رو نمیذارم ، اون واسه خاص پسند هاست یه چیز اضافیِ
(sm2) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا میگم این سیستما خنک کنندی با اب بهتره یا هوا؟
(sm209)
- (sm70)
(sm98)
زنده ای هنوز نیستی کسی نیست بهش بخندم(sm120)
بمیر
جون
هنوزم که درگیر فن و کولری
بابا 600 تومن پول سی پی یو دادم میترسم به گا بره
نترس به گا نمیره همچین میگه 600 تومن انگار 1 و 400 داده سی پی یونقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فن ابی براش بگیر خیالت راحت شه