(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
(sm98)
(sm27)
(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر پست محسنم زده یا حق (sm120)
تهران من از تو هیچ نمی خواهم، جز تکه پاره های گریبانم
نوستالژیای مرگ مکرر را تزریق کن دوباره پریشانم
تهران دلت همیشه غبارآلود، رویای سنگ خیز تو وهم آلود
پهلوی پهنه های تو خون آلود، پس یا بمیر یا که بمیرانم
من زخمی از توام تو چرا زخمی؟!، ابرو شکسته خسته پر از اخمی
ای پایتخت بخت چه سرسختی؟! انکار کن بگو که نمی دانم
امّ القرای غربتی و دیزی، ای باغ دشنه! باغچه ی تیزی!
گور اقاقی و ون و تبریزی، حالا تو را چگونه بترسانم؟
ای سرزمین آدمک و مردک ، الاکلنگ دوز و کلک بی شک
چاه درک، مخازن نارنجک، فندک بزن بسوز و بسوزانم
شمس العماره های پر از ماری، دیوآشیان بی در و دیواری
سردابی از جنازه و مرداری، از عشق های بی سرو سامانم
ای شهر شحنه خیز چه مشکوکی، چه کافه های خلوت متروکی
گردوی سرنوشت چرا پوکی؟ _ از روز و روزگار گریزانم
ده ماه سال عاطلی و تعطیل، قانون تو قواعد هردمبیل
ای جنگل زنان و صف و زنبیل، هم میهنان مرد پشیمانم
قاجار غرق سور و سرورت کرد، صاحبقران تنور بلورت کرد
دارالفنون قرین غرورت کرد، در فکر پیش از این و پس از آنم
مشروطه شهر شعر و شعورت کرد، شاهی دوباره از همه دورت کرد
تا کودتا که زنده به گورت کرد، خون می خورم هر آینه می خوانم
دیدی که دختر لر از اینجا رفت، حتا امیر دلخور از اینجا رفت
دل نیز با دل پر از اینجا رفت، من دل شکسته ام که نمی مانم
هر شنبه سوری تو پر از کوری، مامورهای خنگ به مزدوری
با لحن خشک و جمله ی دستوری، اما به من چه من نه مسلمانم
شریان فاضلاب ترین هایی، شن زاری از سراب ترین هایی
ویران تر از خراب ترین هایی، من روح رودهای خروشانم
قحطی زد و دیار دمشقم سوخت، دانه به دانه خانه ی عشقم سوخت
در پلک خود کفن شد و از غم سوخت، هر دختری که شد دل و شد جانم
محمدرضا حاج رستمبگلو
(sm50)
(sm27)
(sm50)
(sm77)شعر چنگیز از یاغیه یا خدااااااااااااا
اکبر تو از همین الان مامور شدی این شعرو گیر بیاری
ممر گور به گور شده پستایی که گفتم چی شد
مدیا فایر حجمو برده بالا برای اپ ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از ظهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که هیچ غلتی نمیکنی یه پستم میخوای بزنی یک روز کامل وقت میبره
نقل قول:
(sm120)نقل قول:
(sm25)
پوستر وب غلومی واسه چنگیز(sm30)(sm30)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شعر چنگیز از یاغی تباره(sm173) بریم سراغ کتابای یاغی شعر چنگیزُ پیدا کنیم(sm59)
البته اکبر باید پیدا کنه(sm120)
(sm165)
ازکسی تا به حال دیده بودین
حال و روزی به این پریشونی
حالی از من چرا نمی پرسید
مثلا دوستای جون جونی
روز خوش آرزوی هر شبمه
آرزوهام همیشه رو لبمه
دنیا رو تنگ و تار می بینم
خودمو تا همیشه زندونی
با توام آره با تو ام آی تو
که فقط عشق پاک من بودی
عاشق سینه چاک من بودی
اصلا از درد من چی می دونی ؟
من مریضم ندیده و دیده
نسخه مو روزگار پیچیده
وسط نده هام یه کم گریه اس
آخر گریه هام پشیمونی
پدرم به سقوط معتادِ
مادرم به جدایی از پدرم
من به این روزگار نکبتی و
تو به هر دختر خیابونی
شکل نیلوفرای مردابم
وسط باتلاق می خوابم
مَنو که مُردم و تموم شدم
دیگه از چی می خوای بترسونی؟
امیر ارجینی
(sm2)بعد تخمسگ کاور مارو میذاره قسمت نظراتش میگه پوستر خارجی !
چرا میخوای ببندی
امیر من با کریو وصل میشم فیسبوکم با کروم یا اپرا بالا نمیاد اما با مرورگرای دیگه باز میشه میدونی چرا ؟
کمک بزرگی بود مرسی(sm98)
آلبوم گروه دیوار 25 آبان ماه منتشر خواهد شد
به خاطرت بسپار ''چنگیز'' (sm50)
اکبر ؟؟
در بخشی از کتاب او که توسط مارکا منتشر شده، او نوشته است:" مانند یک مجرم با من برخورد شد. این سومین باری بود که چنین چیزی برای من رخ میداد و من به کمک نیاز داشتم، هر چند که هدف آسانی بودم. گاز گرفتن مردم بسیاری را میترساند ولی در مجموع بی ضرر است یا حداقل یک اتفاق است که من جزوی از آنم. هیچکدام از گازهای من مثل مایک تایسون یا اوندر هولیفیلد نبوده است ولی هیچکس به این موضوع اهمیتی نمیدهد."(sm2)
صبح عالی متعالی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
هلوووو مای فرند (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو که تو نقل دادم بت لینشکو (sm2)
یه جوری میگه سیبیل اگه چنگیزو ببینه میگه میخوام برم گلادیاتور شم (sm2)
(sm30)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لینکی که دادی نصفه پخش شد(sm2)
پهلوان قهرمان همزمان(sm2)(sm2)
این پسرای بکام چرا خوشگل نشدن اخه ؟؟باباشون به این خوش قیافه ای اونم ویکتوریا با اون فیسش باید حوری مینداختن بیرون (sm1)
هدفشون باحاله این با این شلوارشو اون گرنبندش که اندازه قلاده سگ کش میاد میخواد بره ریال (sm2)نقل قول:
اون یکیشونم با این قرصاشو امپولاش میخواد بره مسابقات رسمی جهان قهرمان جهان شه (sm2)
(sm2)نقل قول:
بلد نبودن چیکار کنن تا بچه هاشون خوب بشننقل قول:
اینا به یه جایی نرسن خیلی خرن (sm172)نقل قول: