من ناپدید نیستم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در خدمتم! شرمنده من این قسمت رو نفهمیدم
نمایش نسخه قابل چاپ
من ناپدید نیستم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در خدمتم! شرمنده من این قسمت رو نفهمیدم
خونه ی ما؟؟؟نقل قول:
روبروی پارک دانشجو!!!(sm2)(sm2) در جریانی که تو پارک دانشجو چه خبره عزیزم؟؟
بابام ميگه چيكار ميكني سرت همش تو گوشيه؟
گفتم صادرات و واردات
گفت يعني چي؟
گفتم جوكهاي اين گروه رو صادر ميكنم به اون گروه و جوكهاي اون گروه رو وارد ميكنم به اين گروه
هيچي ديگه بابام صادرم كرد تو كوچه...!
شریعتی چیکار داری تو که میگی نمایندگی اسپیکرات گاندیه!نقل قول:
جدی جدی داری میری پس! من امروز صبح یکی از فامیلای دورم فوت شدنقل قول:
اگه بابام بذاره که مراسمشون نرم شاید با یک روزتاخیر اومدم سمت رشت که صد در صد انزلی سر میزنم
متشکرم ... هر چند جوابشو میدونم تقریبانقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي خوبي شاهين گاندي نمايندگي اسپيكراي منه (sm30)(sm30)
بخدا قاطی کردم پس اون شریعتی چیکار داره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اينه كه شركت كردي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمايندگي نويد اونجاس
نویدم خراب شده؟؟؟؟؟؟(sm70)نقل قول:
ای بابا(sm30)