تازه دارن استقبال میکنن (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه دارن استقبال میکنن (sm98)
کامنت نمیدادم دهنت سرویس بود امشب (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]وای مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی عالی بود عالییییی ، اصلا اشک تو چشمام جمع شد از ذوق ، ممنون که لینکشو گذاشتین[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ey jan(sm2) , khahesh mikonam , ishala keyfiat asli ham miad ba keyfiat khub gosh midim
سعید عاشق یکی شده بود به خاطرش طرفدار سیامک شد ، اکبر هم گویا به مخاطبین سینا حجازی پیوسته (sm120)
به خاطر چی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره بید بی مجنونو گوش داده گریه ش گرفته اونوقت هیز فنلاندی برگشته میگه ای جان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جوری نشسته بالا سر اون پست جواب تک تک رو میده انگار آهنگو اون خونده (sm2)
خخخخخخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث به بحث نمیگرفتمت یه جوری گنگ صحبت کردی همون اول گفتم بگا رفتم (sm2)نقل قول:
(sm30)(sm30)نقل قول:
دیوث باید احساس ابرازات کنی دیگه اومدم بگم جوووووون جلو خودمو گرفتم به ای جان قانع شدم (sm2)