نگران منی که نگیره دلم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگران منی که نگیره دلم (sm81)
تاریکه بریم بیرون یکم خلوت کنیم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان های صوتیش عالیه مخصوصا با صدای فرح بدیعی (sm19)
واسه چنگیز این خوه همین که تو آواتارمه اگه خوبه منم بزنم منم گرافیک میخونم
عکس مادر چنگیزو نداری؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من نمیدونم اسم قحطه محسن انتخاب کرده میزاشت کوروش کبیری نمیری این اسما چیه
(sm98)
کاشکی واسه عید بیاد بیرون خیلی حال میده
گنجشک به خدا گفت: آشيانه کوچکی داشتم
سرپناه بی کسيم و جايگاه خستگی ام بود
طوفان تو آن را از من گرفت
کجای دنيای تو را گرفته بودم
خدا گفت: ماری در راه لانه ات بود
باد را گفتم لانه ات را واژگون کند
آنگاه تو از کمين مار پر گشودی
چه بلاها که به واسطه محبت خودم از تو دور کردم
و تو ندانسته به دشمنيم بر خواستی ...
چرا یاغی پست چنگیز رو حذف کرده ؟
من نمیدونم یعنی انقد زود سیر شدید از پارو ؟؟ من دعا میکنم امسال نیاد اصلا (sm70)
حسن این عقده ای رو (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاغی تبار عکس تو ماشین محسن رو لایک کرد (sm51)
چنگیز تا دو سال آینده به نظرم نیاد پارو بازم تازه میمونه
اما ی نکته ای هست اونم اینکه محسن اهل کنسرت نیست و به طبع باید جاش رو با آلبوم پر کنه
(sm2)
محسن اگه برا پول کار میکرد الان مث خیلی ها دیگه سقوط ازاد میکرد
محسن گفته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاغی تبار داره کل عکسای محسن رو لایک میکنه (sm120)
کپی ندارید از شعرش ؟
اکبر این باتو ، بیارش باران (sm2)
نباید لو بره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم به پول نیست .. هم خودش عطش به خوندن و کار جدید داره هم مخاطبشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره این رابطه دو سویه مخاطب و هنرمند یا باید از طریق کنسرت باشه یا آلبومو تک آهنگ
بالاخره باید ی جوری هنرشو نشون بده
از کجا می دونی نیستش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابلسر کی می شینه بره کافه ش اطلاعات بگیره (sm120)
پس بگو سکرته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخیش بالاخره تموم شد این هفته لعنتی(sm9)
داییم بابلسره . کافه ش کجاس ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی به محسن ربط پیدا کنه به اینجا ربط دار میشه (sm2)نقل قول:
ولی چه قیافه داغونی داره بنده خدا ، عکسش نره تو البوم مث پرچم (sm120)
از وقتی یاغی رفت جزو فرنداش میدونستم عاقبت چنین روزی میرسه (sm50)نقل قول:
عطش رو باید کنترل کرد عطش ، تکرار میاره .. همین روند محسن خوبه البته بعضی وختا رعایت نمیکرد با فاصله کم ترک میداد ولی خودش میتونه کنترلش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکایت ومپایرا با خونه طرفه (sm120)
اکبر همیشه شعراشو میذاشت . شعراش خوبه . ما هم که امیدوااااااااااریم (sm132)
فردا اینجاس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخستین شب آرامش
فردا جمعه بیست و سوم آبان .ساعت چهار عصر .
بابلسر. بلوار دانشگاه مازندران. نرسیده به در دوم دانشگاه. کافه آرامش دو
منتظر همهی یاران هنرمند و هنردوستمان هستیم
(sm50)نقل قول:
آخه به قول خودش تازه شروع کردهنقل قول:
تا جوونه و انرژی داره باید ب جایی که می خواد برسه
یغما (sm81)
یغما چی (sm178) این البوم لاقل باشه (sm25)
دانشگاه مازندران (sm172)نقل قول:
محسن میخواد از یاغی شعر بگیره ؟!نقل قول:
خوب؟ ... فوق العاده س(sm50)نقل قول:
اره درسته قبول دارم تازه شروع کرده تازه شروع شده ، ولی اگه بخواد مث رضا صادقی هر روز سایتو باز کنیم یه اهنگ داده باشه که نمیشهنقل قول:
انرژی رو باید بذاره رو هر ترک کیفیت کلی ترک رو ببره باالا
معلوم نیس ولی انگار "چنگیز" شعرش از یاغیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول: