حالا از هرچی فقط کافیه یه پنل که بشه فیلد تشکر زده ها رو آپدیت کرد قرار بدی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا از هرچی فقط کافیه یه پنل که بشه فیلد تشکر زده ها رو آپدیت کرد قرار بدی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من نمیدونم پنل ادمین باران چطوریه دقیق ..
سری کوادرو آخرین مدلش 16 میلیون قیمت داره الان Quadro K6000نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سری تسلا هم هر کارت حدود 25 تا 34 میلیون در میاد هر کارتش
البته برای کارای مخصوص خودشه
گرون ترین کارت بازی GTX TATAN X حدود 10 میلیون
دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد لینکی چیزی داری از اینایی که مخصوصه بازی کردن و کلا رو کیفیت کامپیوتر و ویدیوها اثر خوبی میذارن بدی ما تصویر این جیکرهایی که کفتی ببینیم نمیتونیم بخریم که حداقل ببینیم
نقل قول:
خب دیگه هر کی طراحی کرده پاسخگو باشه ..
(sm2) البته این باگ نمیتونه باشه چون نیاز به دس زدن تشکر یکی دیگه نیس پارتی بازیه مگه ..
البته ویبولتین برا همه ثابته نرم افزاره دیگه برا همه انجمناس ..
اینارو تو گوگل بزن عکس میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Nvidia Quadro K6000
Nvidia Tesla
Nvidia Titan X Black
Nvidia Ttitan X
Nvidia Titan
Nvidia GTX 980ti
Nvidia GTX 980
الان من به تشکر زده های خودت اعتراض دارم 58 هزار تا چه خبره باوو ..نقل قول:
(sm2)راست میگه دیوث تشکرا کم شده
(sm2)
برو بدنسازی فیله کار کن ..نقل قول:
تازه زدن زدنای برای الی بماند .. (sm25)
(sm50)
اگه آدم از هر موزیکی که خوشش بیاد بره ازش استفاده کنه که نمیشه اسمشو گذاشت هنرمند ..
خو مگه مام خریم بریم اون موزیکو گوش بدیم میریم اصلی رو میگوشیم ..
(sm27)
Sina Sarlak - Nahan Makon (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
حیف ... (sm81)
امیر هادی چیشد باز (sm74) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من نمیدونم این بشر چرا اینقدر خودشیفتست.اصلا کاری به یحث فنی و نوع کارهایی که ارائه میده ندارم،خوب یا بدش میشه نظر شخصی.ولی این نوع نظر دادن که البته بار اولش هم نیست،به نظرم وجهه اش
رو نابود میکنه.من که اصلا سر این طور صحبت کردناش قیدشو زدم.حالا برو کارهای فرهاد رو به بهترین شکل اجراکن.کیه که کارهاتو گوش بده...
کس نگو موممن نصف بچه های اینجا رضا یزدانی گوش می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه که اول محتوای متن رو میفهمیدی بعد میومدی کامنت میزاشتی.نوشتم به بعد فنی کاری ندارم چون میشه نظر شخصی،من باب صحبت ها و منیتی که خرج خودش می کنه نوشتم.وگرنه به من چه کی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش میده،اصلا شخصا خودم علاقه ی وافری به بعضی از کارهاش دارم.
در ضمن لطف کن از این به بعد اگه قراره من باب کامنتم مطلبی بزاری،ادبیاتت مودبانه تر باشه....
بزرگ ترین سوالی که این مدت همه هوادارن کامنت داشتند ولی بی جواب ماند این است که دلیل جدایی اعضای گروه کامنت از بند سیروان چه بود؟
- به نظر من کسی که در دنیای موسیقی حرفه ای به سمت حاشیه کشیده شود کارهای خودش را لکه دار می کند. درست است شهرت به دست می آورد ولی... انرژی بیشتری برای حاشیه می گذارد و کمتر به اصل هنر می رسد. این مسئله یک اتفاقی بود که بین خانواده ما افتاد و دعوایی بود که پیش آمد و بین خودمان باید حل شود. من و همه بچه های کامنت با هم تصمیم گرفتیم با توجه به اینکه صحبت های تندی نسبت به ما شد در مورد این قضیه هیچ جوابی ندهیم و بگذاریمش کنار و بیشتر به اصل ماجرا یعنی موزیک بپردازیم.(sm120)
(sm3)ببندنقل قول:
تف نده مومننقل قول:
الیاس این ویندوز 10 رو کرک کردن؟ یعنی فردا که نسخه نهایی میاد کرکش سریع منتشر میشه یا چند ماه طول میکشه؟
(sm50)
با روشای قبلی کرکم نشه بالاخره میاد نهایت چن روز طول میکشه هیچوقت نگران کرک نباشین
مرسی من منتظر نسخه نهایی ام دیگه نریختم تا فردا بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)
(sm50)
پس خوندی و جواب ندادی، باشه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کری بدبخت باز رفته کنگره
مگه چی گفتم که بت بر میخوره با احترام ازت پرسیدم هادی چی شد . تهدید نکردم تو این مدتی که باران میومدم هیچ وقت حداقل به شما بی احترامی نکردمنقل قول:
(sm10) اشترم تولدت مبارک
اشترم تولدت مبارک (sm176)
به افتخارت با اینکه مریضم دارم قیلون میکشم (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اشترم تولدت مبارک