@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
بیا کل خط دفاع تیم میدیم راموس بدید به ما
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
بیا کل خط دفاع تیم میدیم راموس بدید به ما
همینجا باش اشنا شدم شمارشو ندارم وگرنه بش زنگ میزدم. بعد از ظهر اومدم دیدم بن شده کنجکاو شدم ببینم واسه چی . حالا شما چرا افتادید رو دنده لج اولین باریه میبینم اینجوری برخورد میکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من میخواستم واسه ممر وقتی میره کوه اینکارو بکنم الان هلال احمر بهم نشان لیاقت و رفاقت میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm192)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الی ول کن بابا حوصله ندارم تو هم که هی همه چیو به مسخره بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلخی نکند شیرین ذقنم (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دید موسی یک شبانی را براه
کو همی گفت ای گزیننده اله
تو کجایی تا شوم من چاکرت
چارقت دوزم کنم شانه سرت(sm181)
چرا سایت خیلی وقته ف.یلتر نشده عجیبه(sm2) مکارم کار خودش رو کرد ف.یلتر حرام است(sm2)
گر تورا بیماری آید به پیش
من تورا غمخوار باشم همچو خویش (sm181)
ببند ببین میتونی یه کاری کنی دوباره شیلترمون کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی لینک این افزونه لعنتی بلاک سایتو بده دو تای قبلی که دادین اونی نبود که دنبالش بودم
نه اینو داشتم الان به درد نمیخوره
یکی بود کلیک راست میکردی رو صفه که باز میشد add to block یه همچی چیزی میزدی
خودت ببند دیوث کی با تو بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افزونه اد بلاک منظورتونه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چی بود اما خیلی خوب بود
من از این استفاده میکنم:نقل قول:
adblockplus.org/en/
و
jessehakanen.net/adblockpluspopupaddon/
همینه دیگه
اینم ورژن آخرش
من اینقد معرفت داشتم که وقتی یوزرم رو باز کردی ازت معذرت خواهی کردم. من کلا" از همه کسی سوال نمیپرسم ولی وقتی از یه نفر میپرسم رو حساب برخوردهایی که بام داشته و میدونم ادم خوبیه ازش سوال میکنم وگرنه هیچ وقت از کسی سوال نمیکنم که اونم بخواد با جواب ندادن منو کوچیک کنه وقتی یه نفر که روش حساب میکردم جوابمو نده شدید میریزم بهم. الانم اصلا" دیگه واسم مهم نیست بدونم واسه چی. اگه با بن یا حذف کردن یوزر من خیالتون راحت میشه همین الان یوزرمو حذف کنید دیگه برام مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm39)
ملت درگیر چه چیزایی میشن (sm120)
الی این شرکت های ایرانی کی ویندوز 10 رو میدن بیرون ؟
ملت غرور دارن باد هوا نیستن
شرکت کیلویی چنده از همی سایتا دان کن
حیف حجم و حیف وقت وقتی میتونم خیلی راحت با 1500 تومن بخرم چرا خودم عذاب بدم
(sm120) حجم که والا شبانس وقتم بیداری میشی میزنی دانلود میخوابی نمیدونم تو کجاش گیری (sm2)
هر مرتبه دروغ گفتی دیوار بینمون ترک خورد ...
پشت سرت گریه نکردم
پشت سرت سراب ریختم ...
من لپتاپم مال 8 سال پیش از شب تا صبح روشن بمونه اطمینان دارم که از همه جاش دود بلند میشه (sm98)
آهنگ رضا یزدانی عجب فضای باحالی داره (sm171)
این جاده که به شب رسیده تعبیر وارونه رویاست ... (sm88)
پ چرا دیه نمیخونه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان زنگ میزنم ازش میپرسم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین دو تا ویندوز نصب کردم 7 و 10نقل قول:
الان دیگه با 7 کار ندارم پاکشم کردم
سیستم که بالا میاد اونجا دو تا نشون میده چیکار کنم مستقیم بره تو ده دیگه اون 30 ثانیه نیاد
فقط نگی ویندوزو عوض کن
پس فردا تولد موزنه ! آهنگی چیزی منتشر نمی کنه ؟ (sm120)