نه برا مهتابیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باو دانلود کن دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
نه برا مهتابیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باو دانلود کن دیگه
دروغ نگویید اقای نهاوندی..شما خودت رفتی سینما ضبط کردی پخش کردی..فنلاند امکاناتش خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زید من کیه لاشی من یه چندتا زید دارم ولی هیچ کدوم متاسفانه چاوشیست نیستن خاک بر سرا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm10)
من از همین تریبون تمامی حاشیه ها و اخبار کذب محض اطراف و دور خودم رو به صورت خیلی کاملا رسمی ، تکذیب مینمایم و اگر نتونید حرفاتون رو ثابت کنید تا اخرین مراحل قانونی پیگیر شکایاتم از شما خواهم بود خانوم معلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
حالت مرسومش اينه كه اين كارا با رضايت تهيه كننده بايد ريليز بشه ولي چون محسن كنسرت نداره اين طور اومدن هيچ اشكالي نداره
خوبی امین؟(sm176)عجب اهنگی بود..وکال محسن(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت ضبط بالا بود معلوم بود با ایفون ضبط شده..اینجا همه نوکیا 7342 دارن جز شما سجاد نهاوندی..مدرک از این روشنتر؟نقل قول:
کیفیت ضبط بالا بود معلوم بود با ایفون ضبط شده..اینجا همه نوکیا 7342 دارن جز شما سجاد نهاوندی..مدرک از این روشنتر؟نقل قول: