شیما این کتاب صوتیا کدوم خوبه دانلود کنم؟(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
شیما این کتاب صوتیا کدوم خوبه دانلود کنم؟(sm51)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بانو به کی میخندی هووی ..
بستگی داره کجا انجام بده!+ این که چه نوع دارویی و البته مشور تولید کنندش مثلا سویسی و .....خیلی گرون (اگر پیدا شه) ولی هندی هست ارزون تر ولی اشغال! پدر مریض رُ در میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیمارستان دولتی خیلی ارزون تره تا مطب دکتر و.....
داروها که ارزون ترینش الان 700 800 واسه هر مرحله فکر کنم باشه تا چند میلیون!!
دیگه مونده به بیمه و او نشرایط خاص که ببینی چقدرشُ پوشش میدن تا چند سال پیش که خیلی کم بود پوشش بیمه ای هزینه یه دورش که معمولا 6 مرحلست چند میلیون میشد...
م
آره مخصوصا این پیش فروشه خیلی توهین بود واقعا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام / اونایی که باصدای خانوم بدیعی هس خیلی خوبننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه پیشونی . چشم دنیا دار و ....
کتابای کوئلیو رو هم امشب دان میکنم
اینقدر دوست دارم بشنوی خندت میگیره .. (sm50)
از این برکه باید یه دریا بسازیم (sm50)
خیلی وقت بود گوش نکرده بودم چه حالی داد
البته قرار بود یه قانونی بیاد اینا هم بره تحت پوشش بیماری های خاص که در اون صورت بیشتر هزینشُ متحمل میشدننقل قول:
حالا دقیق نمیدونم اومده یا نه اخرین اخباری که داشتم مبگفتن خیلی از قبل شده و هزینه ها خیلی کمتر شده
باید پرسید و رفت دنبالش...من اطلاعاتم خیلی به روز نیست!
من از این سایت کتاب صوتی 4 گیگ بیشتر دان کردم فاز نداره گوش بدی ..
سلفی با گل سرام به زودی(sm2)
دمت گرم (sm176)نقل قول:
(sm172)(sm27)
نوید توام شروع کن از هرچی دم دستته(sm2)
هووی خودتی. به حرف نوید خندیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی شیما جان(sm10)کتاب گوش دادن حوصله کیخواد سینجول شاید تو حوصلت نکشیده(sm176)
امید که هیچکس گرفتار نشه....نقل قول:
همیشه از خدا مرگ آنی و لحظه ای خواستم (sm50)
فدات بشم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید البته اون قیمت که من دادم چند میلیون واسه مطب دکتر و مراکز خصوصی بودا.....دولتی ارزون تره با این نظام سلامتم خیلی پایین تر اومده طبیعتا
این البوم وان دیرکشن اومد امیر؟
(sm2)
کتاب رُ باید خوند مالی جان...(sm50)نقل قول:
کتاب صوتی هم خوبه خصوصا اگر فضا سازی صوت بگیره ولی باز کتابُ تا نخونی اون مطلب نویسنده رُ نمیگیری!
مثل فیلم که باید رو پرده سینما دید!
وسوسه ی آزادی (sm50)
خستم میفهمی خسته(sm81)کیبوردم انگیلیشه فقط..ایشششش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه من انقدر بعضی وقتا خستم چ چشمام درد میکنه دیگه نمیتونم کتاب بخونم..(sm172)نقل قول:
الان باز میگه غلط املایی داری(sm2)
موسیقی واسه این وقتاست....(sm50)نقل قول:
سیاوش قمیشی شبیه مستر وایت شده(sm2)
ﺭﻓﺘﻢ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺧﺮﯾﺪﻡ ...
.
دﺧﺘﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﺴﺘﯿﺶ؟؟
ﻣﯿﮕﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺮﻩ ...
ﻣﯿﮕﻪ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﮔﻪ ﻣﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻧﻤﯿﺒﺴﺘﯿﺶ؟؟
ﺍﻻﻥ 2 ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻢ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﻩ ﻣﺎﺩﺱ،ﻣﯿﮕﻪ ﭘﺲ
ﭼﺮﺍ ﺑﺎﺯﺵ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ؟؟
ﻣﯿﮕﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺮﻩ !!
ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻨﻮ ﺍﺳﮑﻮﻝ ﮔﯿﺮ ﺁﻭﺭﺩﯼ؟ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺩﻭﺟﻨﺴﻪ ﻫﻢ
ﻣﮕﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ ؟؟؟!!!
گوسفند از خنده سرشو میکوبید به درخت
(sm70)
گندم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس امار مطالعه کشور چی؟معطل منن اخه(sm59)نقل قول:
موفق باشی (sm70)نقل قول:
(sm35)نهههههههههههنقل قول:
اخ جون فردا تعطیله(sm137)
مالی آدرنالیسم رُ شنیدی یا نه؟؟ (sm50)
خیر..چیست؟(sm50)نقل قول:
این نقاشی زیبا که پل دوازده چشمه ی آمل رو نمایش میده در موزه ای در کشور ایالات متحده ی آمریکا نگهداری میشه و نقاش آمریکایی حدودا دویست سال قبل اون رو به تصویر کشیده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم مجید کاظمی...(sm98)نقل قول: