اين قدر گيجم كه نميدونم :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودي و وكال خيلي خوبه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اين قدر گيجم كه نميدونم :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودي و وكال خيلي خوبه (sm50)
فشار بيارين كه نسخه اصلي رُ ريليز كنن
اون که بهش گفتی ای جووووووننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیج چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کی بود امروز با لباس مبدل اومد آهنگو لو داد
امیر چک کن ببین یوزر دیگه ای نداره
ای جان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو خوشم نیومد من به عکاسا نگاه نمیکنم ، فقط به عکس اون بنده خدا نگاه کردم ببینم چند چنده با خودش ولی عکس نداشت انگار
شايد هرمز شجاعي مهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من احساس میکنم جز فرندامی تو فیس (sm2)نقل قول:
کیستی خودت بگو (sm2)
تا تو باشی که دیگه پروفایل مردمو باز نکرده عاشق نشی هیز (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو اون پسره رو میگم اسگل بود خنگه من چی کار به اون دارمنقل قول: