چه روز بدي بودم و سر شدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه روز بدي بودم و سر شدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر که هستم خوب میشناسمت..مدرکهای دیگه ایم هست در اسرع وقت رو خواهم کرد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی جز فرندامی یا نه فقط اینو بگو (sm2)نقل قول:
اون که هر روز عمرم از دیروز بدتره(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سينجول داره بيانيه غذرخواهي اماده ميكنه بزنه فيس به خاطر اين كه نتونست سر وقت برسونه
خیر(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خدارو شکر زیاد نمیشناسیم (sm59)نقل قول:
اونقدر هست که لازم بشه یه روز(sm70)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نزدیکای من هنوز درباره من چیز زیادی نمیدونن ، اطلاعات پیش پا افتادی داری (sm59)
(sm172)