قند شکن مطمئن و خوب کجا میدند لازم دارم سری (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
قند شکن مطمئن و خوب کجا میدند لازم دارم سری (sm25)
یه زمانی عشق مجی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باحال ترین تلفظی که از محصص یاد دارم یکی از بازی های رئال بود که میگفت هیگایین(sm120) بازیکن خیلی فرصت طلبیه... بین دو نیمه تلفظش عوض شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریدای خوبی دارن میکنن (sm120)نقل قول:
الکسیس و ده بوشی و بندر و اصغر تیمش رو خیلی فوی میکنه (sm120)
ایارا رو میدیم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شارژ فقط موقع وصل شدن به وایرلس خالی میشه... ممد هم که مودم وایرلس نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکان (sm120)یوزه بیو (sm120)یاوی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط پولی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه 5250 تخمیه واتس اپ رو که نصب میکنی همش خودکار به نت وصلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm25)
اشکال نداره خیلی سریع لازم دارم فقط اکانت تست داشته باشه ببینم سرعتش چطوره (sm25)