روحمان تازه شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
روحمان تازه شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر
(sm127)
خوشم میاد مثه سز به همه میچسبی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سز؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چه حسی داری که تولدت با سلطان تو یک ماهه ؟
تو برو یه بلو بری بزن چیکاره حسه اشترم داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلوبری سبک تشریف داره
آلبالونعناع (sm181)
اقا چندشب پیش خونه یکی از بچه ها امتحانی یه بلو بری زدم.اهله قلیون نیستم و نمیکشم ولی گفت حالا امتحانی بیا یه 2 پوک بزن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه 3-4 تا پوک که زدم سر گیجه گرفتم
نشنیدی تا حالا . این چُسُنک کوچیکا هسن تو تابستون سرو کلشون پیدا میشه به هر جا میچسبن باید به زور کندشون ما تو شهرمون زیاد داریم همین الان یه عالمه چسبیدن به پرده خونمون تو شهرمون بش میگن سز حالا شاید اصطلاح بین مردم باشه این اسمش ولی اسم کتابیش فرق کنه. یه ضرب المثل داریم میگن یارو مثه سز میچسبه به ادم ول نمیکنه (sm2)حالا شده حکایت تو هر کیو میبینی خودتو میچسبونی بش یه چیزی میپرونی (sm30)نقل قول:
مثل یه پروانه ببین اسیر مشت بسته ام
از این همه پرسه زدن کوچه به کوچه خسته ام (sm181)
مستر کرو خسته نمیشی اینقد میتایپی (sm120)
اون کنست که میگن میچسبه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم کسخل نیستم که بخوام رو هوا بپرونم دیدم یکیو بن کزده فکر کردم واسه همین ازش تشکر کردی
دست هست کیبورد هست قیلون هست خستگی معنا ندارد (sm98)نقل قول:
شاید اسمش کنه باشه ولی فک نکنم همین سزه سز میفهمی سززززززززززز (sm2)نقل قول:
من غلط بکونم به خاطر بن شدن کسی بیام تشکر کنم
شب گر چه غم افزاید
خورشید از او زاید
چون راحت دل خواهد
از درد چه پرهیزید (sm181)
چند این شب خاموشی
چندین شب خاموشی
وقت است که برخیزم
وان آتش خندان را با صبح برانگیزم(sm181)
دست و کیبرد که از منم هست ولی خیلی زود شارژم خالی میشه از تو همون قیلون کارو میبینهنقل قول:
خوشمزه تری ار کرانچی(sm59)
(sm178) (sm50)
کاریه که ازش برمیاد ...نقل قول:
هیچ شیخی دیده ای همجنس باز ... (sm88)
دمش گرم خوب شارژری دارینقل قول:
من ز یاران چشم یاری دارم (sm59)نقل قول:
بچه ها؟
یه سایت معرفی کنید که ***** شکن بفروشه که سرعت سروراشم خوب باشه
منو یاد این بیت شعر انداختی خطر خوشگله (sm59)نقل قول:
معصومه تر از چشم تو چشمای درشت اهوی تو در و دشته
اما بخدا اینهمه بیچاره که چشمای تو کشته
اون نکشته
اون نکشته
خب به سلامتی هادی م رفع بن شد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری بیتابی نکن الهی قربونت برم
خدانگهدارت باشه باید برم ، باید برم (sm118)
جلوی راهمو نگیر نزار منم گریه کنم صلاحمون اینه عزیز باید برم سفر کنم
طاقت اشکاتو ندارم تو رو خدا نزار ببارم قسمت اینه خدا نخواست که من تو رو تنها بزارم
چشماتو وا کن حالا که هستم
نیستی تو بارون عکست تو دستم
قاب عکست توی دستم عکس تنهایی میگیرم (sm81)
ای جان اومدش ..
دانلود کیفیت WEB-DL 720p x265ه: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کیفیت WEB-DL 720p x264ه: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شناختین
با قدرت هر چه تمام تر پیش به سوی بازار موسیقی
یه بوم خالی و سفید تو یه اتاق یخ زده
جلوش یه مشت رنگ سیاه با یکی که حالش بده (sm173)
در حال حاضر بازار موسیقی فقط شاهکار مجید خراطها رو کم داره (sm2)
(sm138)
وضعیت سفید(sm127)
سلام دوستان خواهشا یکی لینک آلبوم قهرمانان از روژه باند رو بهم بده تا دانلود کنم خسته شدم کل اینترنت رو گشتم ولی نتونستم پیداش کنم با تشکر