بغض دارم بغض (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
بغض دارم بغض (sm172)
ملی حالا نمیخواد بریزی رو دایره بیخیال (sm2)
یکی از مشکلات فروم ها اینه که سن و قیافه خیلی ها مشخص نیست من چند روز پیش فیس بوک ملیحه رو دیدم کلی خجالت شدم فکر میکردم بچه مدرسه ایه اوایل (sm54)
حالا...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست میدم به دست تو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)..مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)..مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل داش آکل که برق چشم یک دختر به بادش داده باشد (sm50)
من ترجیح میدم کسی و نبینم چون رابطه ی دوستانه محطاط میشه و از گفت و گوی محتطانه بدم میاد (sm70)نقل قول:
محطتاط محتاط چجوری مینویسن همون
از تصوير دنيايي كه بي تو جاي من نيست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]