ایارا اینده رئال (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایارا اینده رئال (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا فرانسوی بودن جفتشونم نیوکاسل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوهان کابای (sm120)نقل قول:
گاییده بود میگفت بیاریم رئال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه روش خیلی خوب دارم که بدون هزینه میتونی از پروکسی استفاده کنی بدون افت سرعت ولی این روش خیلی طولانیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من 5800ه، وقتی تو خونه م کلا به وایرلس وصله که شارژ باطری زیاد مصرف می کنه ولی وقتی بیرونم از gprs استفاده می کنه که خیلی روی شارژ تاثیری ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوهان کابایه و متیو دبوشی (sm120)نقل قول:
کابای که نیمفصل رفت پی ای چی دبوشی هم که اومد ارسنال (sm120)
ونگر به بازیکنای فرانسوی بیشتر تعصب داره تا انگلیسی (sm120)
5800 وای فای داره ؟یکی از رفیقام داره ازش بخرم موقتی خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا مدت ها امضاشم بود (sm120)نقل قول:
من کابای رو خیلی قبول دارم ولی نه در حد رئال (sm120)نقل قول: