با سلام
الان از استادیوم میام!
خاک بر سر من که رفتم !
خداحافظ فعلا
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
الان از استادیوم میام!
خاک بر سر من که رفتم !
خداحافظ فعلا
منم بزنم؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس وقتی همش اومد من دانلود میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که نه سایت میاد نه گوشیشُ برمیداره نه اس میده (sm2)نقل قول:
بیــــــــــا... بیــــــــــا بکش خلاصُم کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اولشم بودجه رو روی تخم مرغ و نون و پنیر و اینا بسته بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من 4ساله که هیچ سفری نرفتمنقل قول:
آره بالام جان خودشِ عکسشم فرستاد که!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط B A H M A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا به دیرباوری مبتلا شدن (sm70)نقل قول:
خب داره میگه جدید اومده!!!نقل قول:
ولی من وقتُ تلف نمیکنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا لاشی بازیاشونُ دارن خیالت راحت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلند بگو ایشالا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل های قدیمیش بیژن بیرنگ داشت (sm120)نقل قول:
خیالت راحت کپی برداری محضِ از روی نسخه اصلی (sm25)
دقیقا منم به عشق هادی میخوام ببینم خیلی باحالِ (sm127)نقل قول:
بازی کی با کی بود؟ یه عده بی فرهنگ مترو رو گذاشته بودن روی سرشون ایستگاه ورزشگاه پیاده شدن... تو قاطی جمعیت نبودی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد معتمدی ... (sm50)
پس نظری ندارم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نظر نده... آرام (sm2)نقل قول:
هیچی مث اصلیش نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو میومد مث بز میخورد جلو صاب خونه میگفت عالی درجه یک از اون ور میرف تو اتاق چنان زیراب طرفو میزد که طرف تا چن سال نمیتونست پاشه(sm2)
مث همیشه(sm25)
اصن انقدر که من و تو تفاهم داریم عمه ت و شوهر عمه ت ندارن(sm2)
ارام با کی بوووودی (sm2)نقل قول:
بازی نفت و الاهلی امارات بودنقل قول:
نه من ماشین برده بودم!
امروز استادیوم عجیب بود!
به قول تو بی فرهنگاش بیشتر بودن!
بازی قبلی نفت رو که رفته بودم اینطوری نبود خداییش تماشاگرا خوب بودن خیلی ها دختر بچه آورده بودن و همه تماشاگرا هم رعایت میکردن ولی این سری(sm25)
عکسی از بهشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داغ دلم تازه شد / روح الله ...