من با ایپد وصل میشم این مشکل شارز که میگیم نمیدونم چیه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من با ایپد وصل میشم این مشکل شارز که میگیم نمیدونم چیه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو دگ جون ب لبم کردی (sm25)
خودم 2 تا دختر واس فیلمت پیدا میکنم (sm25)
من همیشه از این میخرم، راضیم، همه سرویسها رو با هم بهت میده:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا اگه کد تخفیف Ramazan بزنی 25 درصد هم تخفیف داره
لازم به ذکر گوشیم بزرگترین اپشنش بلوتوث و لپتاپم 3 سال تولیدش متوقف شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخفیف رمضان برای دیدن فیلمای ****(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
کد تخفیف رمضان خیلی به جا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عصر خودش کولاک بود... وای فای داره، خوبشم داره... اگه به وای فای وصل نشی بین 4 تا 5 روز شارژ میده، اگه وصل باشی بسته به تایمش تا دو روز بهت شارژ میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به همه دوستان قدیمی(sm127)
واتس آپ و وایبر فقط برای گوشی خوبه... آیپد نمیشه همه جا با خودت ببرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]