من و تو وارث دردیم...(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
من و تو وارث دردیم...(sm127)
خوب این ایراد شماست که با تنهاییام ادامه میدمت سرنوشت روز سرد همیشگی قر میدی و با قلب ساعتی اشک میریزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ پخش احتمالا اواخر آذر یا اوایل دی خواهد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ خیالی نیست
کی تورو دوست داره قد یه دنیا
کی میخواد با تو باشه حتی تو رویا...
چه آرامشی داره این آهنگ(sm27)
ایراد از گروه خالتوره اععععع اوعععع عهههههه هااا هوووو هیییی بگو این ملودی خیلی جالب بود یکی مثلش تو البوم بزارننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه اول نقطه ضعف را پخش کنند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراضه چین(sm120)
این اسما را از کجاش درمیاره چاووشی(sm70)
ای کاش فردا کامینگ سون آهنگ جدید بیاد.بدجوری دلم ی کار در حد گمت کردم یا معروف میخواد.