از من به تو نصیحت فقط به فکر اندروید باش... بی خیال 5800 شو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از من به تو نصیحت فقط به فکر اندروید باش... بی خیال 5800 شو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افطار چی کوفت کردین؟(sm120)
واسه 3 روز این همه کار رو باید بکنم (sm25)(sm120)نقل قول:
اگر به اون روز افتادم یه ایپد مینی میخرم که حمل و نقلشم راحت باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نوکرتم وحید جان هستیم زیرسایه شما(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشیت از من بیتره... ضمنا خودت اشتباه استراتژیک کرده، باید به جای نوکیا آخری میرفتی یکی از این گلکسی ها میگرفتی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم سیستم ندارم همین لپتاپ فکستنی سیستم عامل گوشیم هم جاواست فکر کن دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی با این وجود من دیگه حرفی ندارم (sm120)
گفتی راه سریع بگو اینو به ذهنم رسید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی نرم افزار هات اسپوت رو هم نصب کنی همیشگی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دعوت بودم... چلو کباب وزیری (sm128)نقل قول: