بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینه که ماها که 2 زار موسیقی نمیفهمیم میدونیم که کارای پویان در حد شادمهر نیست و شادمهر اینو نمیفهمه . واقعا عجب نابغه ایه شادمهر که هنوز درک نمیکنه چه چرت و پرتایی میخونه ولی هواداراش میدونن جل الخالق
تو بی من چطوره؟؟ خوبه؟؟ سبکش چجوریه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که شما نمخوای درک کنی اینه که کاربران این انجمن عاشق موسیقی شادمهر هستن نه پویان کچلنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جوری میگی انگار ما گفتیم کاور میکنه اگه حرفتون درست باشه یه کار هم خودش ساخته باشه ما هم منتظر همون یه کاریم و فکر میکنیم تک ترک میخواد بیاد نه البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پویان کچل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اتفاقا کاملا درک کردم که شادمهر یه مدت نخواسته زیاد فعالیت آهنگسازی داشته باشه و باهاش کنار اومدم این شمایین که درک نمیتونین بکنین که وحید پویان رو شادمهر تایید کرده و از کار کردن باهاش راضیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان ایرانی جماعت رو نمیشه قانع کرد و نظرش رو عوض کرد( به هر دو طرف میگم) خخ
پس زیاد بحث رو ادامه ندین و یادتون نره نقطه مشترک همه ما شادمهره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جواب منو ندادی دوست عزیز
(sm98)