(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
بابا خب هیشکی نمیگه این نسخه نهایی بیلدش چندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا بتوچه که چنده دوما شاید اصلا شماره نداشته باشه نسخه نهایی اسمش روشه دیگه فک کردی همون 10240 هستش ؟! اخه چقد ساده لوحینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم لینکو گذاشتم دیدی (sm120)
همه ویندوزا شما بیلد دارن از رو اون شناخته میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد همنون بیلد 10240 فقط دارن به اسم فینال می چپونن
(sm30)اقا این خارجین ایرانی نیستن کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای اینکه فایلای که دان میشه فرمتش فرق میکنه تو نمیبینی مث موقع نصب یهو 10 میشه 67 درصد بعد 15 درصد اخرش کند میشه و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره بیلد تغییری نکرده
کس خل فکر کدی تو about ویندوز می نویسه فینال برات ؟ (sm2)نقل قول:
این یا بیلدش جدیده
یا همون بیلد 10240 هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) نمیدونم مگه تو قبلا دنبال کلمه فاینال بودی که حالا انتظار داری ما هم باشیم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ما که فعلن موشکلی نداریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز اپ نکردم گذاشتم برای شب که پدره ترافیک درنیاد.
ولی چون ویندوزم قانونیه باید هم پی سی هم لب تابو اپ کنم که اکتیو بمونن.
بیلدم که گفتم الان لینکاش همه جا پخش شده و تایید شده که بیلد تغییر نکرده
(sm2)شیمبلی دیگه بیشتر قرش ندهنقل قول:
حب پس همون 10240 نسخه نهاییه فرقی نداره با اینیک ما نصب کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخ(sm2)نقل قول:
اینا که تاریخش مال یه هفته پیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز هر تغییره کوچیکی بکنه،حتی 1 ایکون عوض بشه بیلد تغییر میکنه.نقل قول:
وقتی بیلد تغییر نکنه یعنی ویندوز فرقی نداره ولی کلا من منتظر موندم تا رسما ریلیز بشه
منظورت از فرقی نداره چیهنقل قول:
گفتم قبلا چن تا بیلد اخر اصلا ظاهرشون تغییر نکرده و فقط باگ ها رو برطرف کردن اینی که الان اومده با اونی که ما دان کردیم فرق میکنه
نمنهنقل قول:
منم کاری به ظاهر ندارمنقل قول:
همیشه نسخه ای که از هسته تغییر کنه یا فینال باشه شماره بیلدش فرق میکنه
اگه اینی که الان عرضه کردن شماره بیلدش همین باشه اینی که الان ما داریم همین نسخه نهاییه فقط کافیه این چند روز اپدیتایی که براش اومده نصب کنی
اینم 64
روی این اعلامیهی دستساز نوشته شده که: "علاقهی گمشده: اگر شما میدانید که در این فصل از "کاراگاه واقعی" چه خبر است لطفا با این شماره تماس بگیرید". به گزارش سرویس تلویزیون جهان کافه سینما، با وجود اینکه آمار ببیندگان سریال "کارآگاه واقعی" در نوع خودش خوب است و هنوز هم بینندگان خودش را هر هفته جذب میکند اما گفتوگوهای آنلاین چیز دیگری میگویند. اینطور که به نظر میرسد، خیلیها به روند داستانپردازی سریال در فصل دوم انتقاد دارند.
منبع اعتراض این چنینی به سریال، عکسی بود که در اینستاگرام پخش شد و در آن آگهیای را با عکس کالین فارل و وینس وان نشان میدهد و زیر آن اینطور نوشته شده: "گمشده: علاقه. اگر شما میدانید که در این فصل از سریال "کارآگاه واقعی" چه خبر است لطفا با شمارهی 9103372369 تماس بگیرید".
این اعلامیه، دست پخت جیسون سائنز، طنزپرداز ساکن نیویورک است. او به هالیوود ریپورتر گفته: "این اعلامیه و جهانی شدناش احتمالا تاثیر خودش را میگذارد. چون نشان میدهد، خیلیها هستند که از این فصل سریال راضی نیستند".
شمارهی درج شده در این اعلامیه به جایی وصل نمیشود و سائنز در این باره گفته، این در واقع سمبلی است از این فصل از سریال که به بنبست خورده و چیزی در چنته ندارد.
سائز همچنین گفته که هنوز دستاندرکاران سریال و شبکهی اچ بی او عکسالعملی به این کار طنز نشان ندادهاند. سائنز ادامه میدهد: "من یکی از طرفداران پر و پا قرص فصل اول سریال بودم. دوست دارم که این فصل هم مثل قبلی خوب باشد به همین دلیل این اعلامیه را درست کردم تا ناراحتیام را از طریق طنز ابراز کنم. فکرش را هم نمیکردم که مردم اینطور عکسالعمل نشان بدهند و قضیه بزرگ شود".
تا آخرین قسمت فصل دوم سریال "کارآگاه واقعی" تنها دو اپیزود باقی مانده است
(sm2)خط تیره هاشو برداری مث موبایل تو ایرانه
(sm98)اشترم حالت خوبه
نسخه پرو 32 بیت و 64 بیت با همدیگه.با همین ابزاره هم دان شده
این دیگه اخره لینکاست رسمیه رسمی
Pro & Home x64:
Pro & Home x86:
Enterprise x64:
Enterprise x86:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
لینک؟ (sm140)نقل قول:
(sm70)بالا سرت
بیلد 10240 همون نسخه نهاییه... اونایی که قبلا گرفتن الکی وقت و حجم نزارن واسه نسخه نهاایی
(sm2) یعنی ما نسخه نهایی داریم ؟
چن جا دیدم نوشتن اگر همین نسخه که مایکروسافت گذاشته دان کنیم نسخه اصلیو دریافت میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر ایطو باشه ارزش داره
الان مشاهده کردم (sm120)نقل قول:
تو چرا میگی پرو؟ من میخواستم اینترپرایز دان کنم
نسخه پرو همه چیزایی که باید داشته باشه رو داره بدون اضافات نسخه های دیگه قابلیتایی دارن که یا اصلا مورد استفاده ما نیست یا تو ایران کاربرد نداره
اکتیو دایرکتوری با iis داره هنوز مونده بفهمی اینا چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
شیطونِ میگه همین الان پرو64 بزنم تا اخر ماه بصورت مقاومتی با 2700تایی که میمونه سر کنم (sm120)
باقیمانده ترافیک دوره: 35197.69MB
(sm120)
مصدقه ویندوز باز(sm2)