- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیام علیه اپیلاسیون در قزوین (sm30)
گیلان تا ۱۰ سال دیگر در زباله دفن می شود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
chetory hady?
angoshtato boridan(sm70)
امیر 100 شد؟ رفتی اپگرید؟ (sm120)
بجان خودم یه ریدمانی بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا بیدار شدی دیدی بن شدی بعد 1ماهم که محرومیتت تموم شد دیدی پنل نداری ناراحت نشو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امشب میذارم iso پرو دانلود شه
اقا امیر زیر اپگرید سکته زده
اینو کسی امتحان کرده؟
اینکه خیلی وقته اومده اره من زدم کرک شد ولی باز سریال نامبرم جداگونه زدم که خیلی کرک بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)جاتون خالی دو تا فالوده شیرازی و کرمانی زدیم بر بدن
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اشترم تنفس دهان به دهان میخوای سینجول رو بفرستم
از شدته خوشحالی فکر کنم از گردن به پایین فلج شده.و امکانه تایپ نداره(sm2)(sm2)
تا یه روز تو اومدی .. (sm50)
کرمانی از کجا پیدا کردی ؟نقل قول:
من به فکر خستگی های پر پرنده هام
تو بزن ، تبر بزن
من به فکر غربت مسافرام
آخرین ضربه رو محکم تر بزن
(sm50)
(sm120) اکثر جاها که فالوده میدن جفتشو دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم از دست بیا ..
تا نفس هست بیا ..
(sm50)
شکوهی عالی بودا ..
این تقویم هجری شمسی چجوری فعال میشه ؟
منم برام سواله
فک کنم برای اونایی فعال شده که نسخه نهایی دان کردن
خیلی از منابع اعلام کردن iso ماکروساقت همون iso قبلیه که لو رفته بودنقل قول:
فکر کنم رکب خوردیم
مصدق ،کار کاره انگیلیساست(sm2)
امیر مرد فک کنم
(sm74) اشترم ریدی
رکب خوردیم اقا (sm2) این ردموندی ها سرمون کلا گذاشتن
مطمئن نیستم ولی مثه اینکه وقتی دان تموم میشه میره تو نصب،توی نصب هم باز یه سری چیزا دانلود میکنه
اشترم الان در اون مرحله زاییده(sm2)
(sm2)ردموندیا از رشتیا یاد گرفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه اوه.
این روشه اپگرید مثه اینکه بگیر نگیر داره.
یکی که گفته تا 86% رفته بعد سیستم رسیت شده،بعد دوباره همون ویندوز قبلی اومده بالا
یکی هم میگه 4 گیگ دانلود کرده بعد موقع نصب ارور داده. البته حالا من نمیدونم چی دان کرده که شده 4 گیگ
فقط فکرشو بکن این بلا سره اشترم بیاد.میاد همه رو قلع و قمع میکنه(sm2)
(sm2)اسکلی از خودشه هی بش میگم بتمرگ سرجات بعدا برو دان کن iso رو گوش نمیده
بیتو چی شده (sm74)
الی نیگا کن (sm25)
(sm81)
(sm74) اشترم لابلای اپدیت ها خفه شد
اگه درایور گرافیک برای ویندوز ده نباشه رو سایت کاری میشه کرد؟ خود ویندوزه ده میشناسه آیا؟