مگه چی شده؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه چی شده؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تلگرام منو بسته به فحشنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای چی؟(sm77)(sm2)نقل قول:
مخش ریده نصفه شب هوس ک+++یر کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm59)نقل قول:
اگه بیکاری و حوصله داری چرا که نه تو پ. خ یا اینجا بگو که بدونم چرا (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت هم شاعری یا شعر مینویسی؟! (sm176)
زر نزن کجا بت فحش دادم (sm120) فقط گفتم کوسکش (sm2)نقل قول:
یوزرتو دلت کردم برو مزاحم نشو
(sm2)
اون فیلماتم با خودت ببر سر قبرت دیوث 3 ماهه منو سر کار گذاشتی بی انصاف برو دیگه نبینمت (sm120)
پیش بیا ، پیش بیا ، پیشتر
تا که بگویم غم دل بیشتر
دوستترت دارم از هرچه دوست
ای تو به من ، از خود من خویشتر ... (sm50)