شادمهر دوست داره موزیسین باشه اما اعتماد به نفسش کم شده و فکر میکنه دیگه نمیتونه خالق آثار قوی و هیت باشه و میترسه آهنگایی که میسازه باعث نزولش بشه و نمیخواد ریسک کنه و راحت ترین راه رو انتخاب کرده و اینطوری اگه مثلا من بگم آهنگ قلب من قشنگ نبود میتونه بگه خوب من که نساختمش برید و به تیم آهنگ و تنظیمش انتقاد کنید چون من فقط اجراش کردم ..بار مسئولیت رو از دوشش برداشته که تا هوادارنماها اینقدر اذیتش نکنن که فلان کار کاوره یا .. و این هوش شادمهر رو میرسونه و من و بقیه شادمهری ها هیچوقت نمیتونیم از خوندن شادمهر ایرادی بگیریم و جای نقد باقی نمیزاره و تمام آهنگای آلبوم تجربه کن و تک آهنگارو استادانه اجرا کرده ... و فکر میکنی چرا شادمهر میگه این آخرین آلبوم منه و تا چند سال دیگه کلا موسیقی رو میزارم کنار؟ چون خودشم از آثار اخیرش به اندازه آثار اولیه اش راضی نبوده و نیست و فرار از موسیقی رو به همکاری مجدد با این هنرمندا ترجیح داده وگرنه اینا هستن و میتونن سالی یه آلبوم واسش بسازن و نیازی به خداحافظی از دنیای موسیقی نیست و راه حل اینه که اعتماد به نفسش رو بهش برگردونیم و بهش بگیم تو همون شادمهر قدیمی و بازم میتونه خالق آثار هیت باشی یا کلا با خداحافظی شادمهر از موسیقی قید آهنگای جدید شادمهر و بزنیم و با آهنگای قدیمیش نوستالوژیک بسازیم