نه ربطی به ویندوز نداره کارت گرافیکت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ربطی به ویندوز نداره کارت گرافیکت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ترور کردن ... (sm50)
ati radeon hd 4600نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)برای منم نبود به اون عباس دیگه بگو کارتو را میندازه نمیدونم از کجا میاره (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا رفتی ؟ اولیشو دان کن اجرا کن
(sm50)
من نامحدود داشتم زدم دانلود شه وگرنه چه کاریه ! قرار نیست 150 دلار واسش پول بدیم هممین هفته دونه ای ده هزار تومن میاد تو بازارنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1500 تا 3000 هزار تومن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی راجب ویندوز پیام زدم بیا بگو این چجوریه من گیج شدم
(sm120)اره دانلود کن تا 25 سال بعدم باس هی اپدیت کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای مطمئنیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) محسن چرا خبر تک اهنگ نداد امسال
(sm2)خدایا توبه یعنی چی جای مطمئنیهنقل قول:
نسخه ای که اومد امروز تو دل کردی یا نه ؟ اون نسخه قبلی رو که نصب کردی اونو آپدیت میکنی یا دوباره وین دانلود میکنی نصب میکنینقل قول:
خود ویندوز اپدیت کارت گرافیکو میگیره
نه من همون روز اول که بیلد 10240 اومد و سایتای معروف خارجی گفتن این همون rtmهستش دان کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره چن ماه دیگه دان میکنم فقط بخاطر اینکه نسخه ای داشته باشم که هم سریال نامبر نخواد هم اکتیو باشه
برای من که نگرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایته، من نمیشناسم، فِیک نباشه.
مگه این الان اکتیو نمیشه ؟ (sm120)
خودش نه اکتیو نیس باس اکتیو بشهنقل قول:
(sm120)خب اشترم نگران نباش همونی شد که بت گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ویندوز سون و 8.1 هم بخوای نصب کنی خودش که اکتیو نمیشه باید دستی اکتیو کنی با همون نرم افزاره (sm50)نقل قول:
نه بعدا نسخه هایی میاد که هم سریال نامبر نمیخواد هم اکتیو نمیخواد بکنی من الان دو تا دارم دیگهنقل قول:
اووووووووو ده تومن!!نه بابا 3-4 تومن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چون ویندوزام قانونیه فعلا موندم چیکار کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها گرفتم چی شد خودش از قبل اکتیو شده استنقل قول:
من که حوصله این همه اعصاب خوردی ندارم الان 7 دارم فردا میخوام 8.1 بریزم راحت یه جت ایدیو. ای دی ام. کروم. فتوشاپ میریزمو تمام(sm50)
اخ اخ اخ.تسلیت(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه جورایی لنگه اپگیرد کردنم،تو چرا اینکارو کردی؟
مثه ادم ایزو رو دان میکردی که برای بعدا هم داشته باشی.ویندوزت که فکر نکنم قانونی باشه؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود ویندوز اپدیت کارت گرافیکو میگیره
من نمیدونم این مصدق چه گیری داده به این ویندوز.اقا شما برو سروقته نفت(sm2)(sm2)
ولی در کل وین 10 درایورای 8.1 هم ساپورت میکنه.شما برو واسه کارت گرافیکت کامپتیبلی 8.1 رو دان کن نصب کن اخ نمیگه
نه برای من که نشد مشکل داشت یجاهایی باس مخصوص وین 10 دان کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینبار مصدق میخواد ویندوز ملی کنه(sm2)
اخرین ورژنه مربوط به 8.1 بود؟نقل قول:
درایور ها رو هم ملی می کنیم
شما یه لطفی بکن صنعته **** رو هم ملی بکن،دعای خیره 30-40 میلیون جوون پشتته(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
**** را هم ملی می کنیم
کیون ممر را ملی کردیم و ملی می کنیم
استقبال میکنیم(sm2)نقل قول:
من خودم اقدام به تاسیس نمایندگی کمپانی فاخر و معظمه برازرز میکنم(sm2)(sm2)