(sm50)
عاشقا تقسیم میکنن عشقُ برای هم دیگه
نصیب من از عشق تو همیشه بی نصیبیه
همه عاشقا دارن چشم تو چشم هم میخندن
من یه عمره واسه دیدن عشقم چشامو میبندم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
عاشقا تقسیم میکنن عشقُ برای هم دیگه
نصیب من از عشق تو همیشه بی نصیبیه
همه عاشقا دارن چشم تو چشم هم میخندن
من یه عمره واسه دیدن عشقم چشامو میبندم
عقیدتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی اگه آلبومارو میخواد با صفا کار کنه حداقل میشه سینگل هارو با بقیه کار کنه که حتما انگیزشون بیشتره و بهترین شعراشونو میدن به محسننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برسونید... خیلی وقته مجمع نیومدمنقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فكر نكنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن اونايي كه باباهاشون تو پتروشيمي كار ميكردن رو قبول كردن
زنگ زده بودن به همه اون كسايي كه فرزند ِ كاركنان پتروشيمي بودن
سوال ميپرسيدن بابات جانباز و آزاده و از اين چيزاست ؟
به ما كه زنگ نزدن (sm3)
دارم اه میکشم از اینکه راست میگینقل قول:
هانقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينم ميشه